Който иска, да се ваксинира. Който не иска, да не се ваксинира. Кое е сложното?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/koyto-iska-da-se-vaksinira-koyto-ne-iska-da-ne-se-vaksinira-koe-e-slozhnoto/7629 SvobodnoSlovo.eu
Който иска, да се ваксинира. Който не иска, да не се ваксинира. Кое е сложното?

Внедряването на каквито и да било рестрикции по отношение на правото да се полага труд и заплащането му и във връзка с въпроса за ваксиниране на трудещите се, продължавам да изпитвам много сериозно учудване от лекотата, с която европейският и английският свят смятат да се разправят с НЕЖЕЛАЕЩИТЕ ДА ПОЕМАТ ОТРОВИТЕ НА ЗАДКУЛИСИЕТО.

Който иска, да се ваксинира.

Който не иска, да не се ваксинира.

Кое е сложното?

Уволнения и спиране на заплатата, както и невъзможност да работиш - това са такива крайни мерки, че направо се чудя толкова ли оглупя светът? Искам веднага да кажа, че такова отношение към народите ще доведе до много бърз крах на икономиките с НЕПРЕДВИДИМИ ПОСЛЕДСТВИЯ. Такова чудо животът на Земята не е виждал - Да не позволяваш на хората да работят. Винаги е било точно обратното - Всяка власт, известна в човешката история, има нужда народът да и работи и то много. А сега ще се сблъскаме с власт, която УМИШЛЕНО ИСКА ДА ПРИНУЖДАВА ХОРАТА ДА НЕ РАБОТЯТ. Ще им пречи даже да работят.

От тук следват няколко извода:

Как държавата ще събира данъци, с които се издържа целия народ?

Как ще осигурява стабилността, ако се допусне такова масово уволнение на хора?

Ако работодателят остане без работници, как ще оцелее икономически?

Каква ще е тази власт, която БУКВАЛНО СЕ САМОУБИВА като пречи на тези, които я хранят, да я нахранят?

Много бих искала тези въпроси да бъдат разгледани детайлно и обсъдени навсякъде, където се чуват подобни призиви в този глупав ЕС. Просто да се обясни как ще съществува обществото. Тези въпроси нямат абсолютно нищо общо с вируса, те са свързани само и единствено със стремежа на ФармаМафията да продава ваксини.

Просто седя и си мисля. Имаш бизнес, развит, да предположим добре работещ. Работниците не искат да се ваксинират и ти по желание или принуден от държавата ги освобождаваш. Трябва да намериш нови, докато ги обучиш, ти си загинал. Освен това само си представете какво се случва с критериите за кандидатстване за работа, когато тази тотално глупава стратегия да не допускаш неваксинирани да работят, превръща ваксинирането във водещ критерий, задминаващ ценз, стаж, опит и качества. Представете си - Имаш супер сериозен кандидат с много достойнства, но е неваксиниран. Имаш кретен без качества, но ваксиниран. Питам, Кой би избрал така работниците си за своя бизнес? Какво би постигнал един бизнес по този начин? Какво ще се случи с икономиките на държавите при такива условия?

Аз пак ще отговоря директно - Това означава смърт за бизнеса, смърт за икономиката на държавата и смърт за самата държава.

Най-важното за финал.

Подочух от главния талибан, финансовият мениджър на Дълбоката Държава Бил Гейтс, че смятали да премъхнат властовите центрове в държавите и да премахнат партиите. Тоест, тези лумпени, най-глупавите хора на планетата Земя, искат да унищожат самата държавност.

Сещате ли се как би изглеждало това нещо на яве?

Защото аз мога и това да ви покажа.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.