Краят идва и започва следващата фаза - справяне с последствията

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/krayat-idva-i-zapochva-sledvashtata-faza-spravyane-s-posledstviyata/5617 SvobodnoSlovo.eu
Краят идва и започва следващата фаза - справяне с последствията

Съвсем очевидно нашите омикрони получиха имейла и пристъпват към изтегляне на вируса от живота.

Въпрос на седмици е.

Обаче тепърва ще дойдат други проблеми.

Не само за отговорността за всичко случило се.

Какво ще правим със здравната си система? Тя трябва да се измени из корен!

Какво ще правим с последствията от ваксините?

Това ще бъде главен въпрос в следващите години.

Разделението между ваксинирани и неваксинирани ще продължи с пълна сила, защото биологичните параметри на двете групи вече са различни и ще се движат различно.

Тепърва ще трябва да се признае вредата и да се търсят решения. По въпроса с последствията от терора на СЗО с лечение и ваксиниране за този вирус ще продължи здравния дневен ред с пълна сила. Ще отпаднат политическите решения, но здравните ще останат и сега ще се оголи да видим какви точно са щетите от бедствието.

Вирусът не беше бедствието!

Бедствието беше неговото управление, политическите и медицинските безумия, които се наложиха на България отвън и доведоха до страдание за много хора. Страдания отвъд заболяването. Защото причина стотици други последствия.

Краят идва и започва следващата фаза - справяне с последствията.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.