Манипулираха ни - свои и чужди - за задоволяване на личните си интереси

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/manipuliraha-ni-svoi-i-chuzhdi-za-zadovolyavane-na-lichnite-si-interesi/5889 SvobodnoSlovo.eu
Манипулираха ни - свои и чужди - за задоволяване на личните си интереси

Всеки човек има своя фундамент - основа, която се изгражда от гените, възпитанието, средата, училището.После се надгражда.

Когато тази основа е здрава смес от ценности и принципи като почтеност, вярност, чест, достойнство , може да издържи всякакви бури и да остане непоклатима.Тези хора не винаги са харесвани.Имат своето специално време - когато всичко е загубено.

Струва ми се, че стигнахме тази граница.

Манипулираха ни - свои и чужди - за задоволяване на личните си интереси.

Водиха ни - силови структури, престъпници, чужди агенти, търговци на националните ни интереси...Водиха ни - глупаци и продажни умове, хитреци и предатели, хамелеони и безскрупулни антибългари.Доведоха ни...до границата след която няма нищо.

Наивитетът ни създаде псевдо лидери.

Инатът ни роди серийни българоубийци.

Чуждите политически проекти и манипулациите върху обществените ценности и образи формираха властови структури, които не защитават българския интерес.

Виновни сме.

И ще бъдем виновни докато не различим истинските - тези за които търговията с България е престъпление; тези, които имат знанията какво и как да направят ;тези, които няма да се пречупят, защото са градили върху здрава основа - чест, принципност и достойнство на българи.

Хаосът ражда звезди, но в политиката не е така.

Р.Р. Наивното сляпо следване на изфабрикувани светлинки не ги прави звезди.

Звездите - хора съществуват независимо и въпреки хаоса на нашето отричане, хулене или следване и най- ясно се виждат в мрака.

Вече сме в мрака....

Румяна Ченалова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.