МОЖЕ ЛИ ДА НИ ВЪРНЕТЕ РЕАЛНОСТТА ИЛИ СВЕТА НА ГРЕТА ТУНБЕРГ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/mozhe-li-da-ni-varnete-realnostta-ili-sveta-na-greta-tunberg/6019 SvobodnoSlovo.eu
МОЖЕ ЛИ ДА НИ ВЪРНЕТЕ РЕАЛНОСТТА ИЛИ СВЕТА НА ГРЕТА ТУНБЕРГ?

Имам усещането, че кукловодите ни проектират зле режисирана гавър-версия на "Матрицата". Реалността се губи някъде сред тези, които са намалили употребата на телевизия и медии, докато останалите живеят във виртуалния свят на ковид психозата и света на Грета Тунберг.

За мен болното момиченце, което се нуждае от едно здраво превъзпитание, е символ на днешния Прекрасен Нов Свят. С изкривено от злоба личице, и писклив глас, с който ни убеждава колко сме вредни за света. Прекрасен Нов Свят. В който са избивани милиони животни заради измислена чума, загробвани живи, удушавани с пяна, свят, в който хората умират на прага на болниците, но проблемът на човечеството е климата и стресирането на кучета и котки от новогодишните фойерверки.

Злото шества из света, но през очилата на дъгата то има изкривени измерения. Няма нищо лошо да отнемеш дете от родителите, защото не го възпитават правилно според държавата, но няма нищо лошо да дадеш на двама ЛГБТ да си го осиновят, защото това е либерално. Няма нищо лошо да обречеш милиони хора на студ и тъмнина, но е лошо да плюскаш мусака или не дай, Боже, фасул и да оставяш въглероден отпечатък, каквото и да означава това /интересно как никой не пита какъв е тоя отпечатък и откъде се произвежда, ще е интересно да се чуят размислите по тия въпроси/. Може да обречеш хиляди хора на безработица заради затварянето на мините, това е приемливо, но е неприемливо да стресираш котетата със заря на Новата година /само да отбележа, че моят Котьо Люнкси на цялата пукотевица реагира с леко оцъклен поглед в началото, проучване на прозореца на мероприятието и заспиване до края на "стресиращото" изживявае/.

Лошо е да плюскаш шкембе чорба, това не е европейско и либерално. Добро е изобщо да не ядеш или да ровиш за храна в кофите за боклук. Не е добре да имаш деца, защото замърсяваш планетата /неизменно се чудя защо това разните природозащитни и човекозащитни организации не отидат да го проповядват в Столипиово например/, но е добре да защитаваш белите мечки и да протестираш срещу промяната на климата /знаех си, че ние сме убили динозаврите с тая мусака!!!/.

Реалността е груба и рано или късно ни настига. Прекрасният Нов Свят в телевизора, медиите и съзнанието ни се спуква като сапунен мехур, когато осъзнаем какво е около нас - съсипана икономика, управляващи престъпници, катастрофално намаляващо население, най-вече българи, мизерия, бедност, обезлюдени села. Хиляди, умиращи заради лошото здравеопазване, стреса и недостиг на пари за лекараства и лечение, застаряващо население, оскотяло от мизерия, млади хора, отчаяни от липсата на бъдеще в Родината им, деца, обучавани да са евтина работна ръка на колонизаторите. И все по-оглупяващо от манипулирането население, което не си дава труд дори да положи усилия за оцеляване.

Добре дошли в реалността, българи! Светът на Грета Тунберг скоро ще свърши!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.