Наблюдавайте внимателно и слушайте внимателно приказките на т. н. ОПОЗИЦИЯ в парламента

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nablyudavayte-vnimatelno-i-slushayte-vnimatelno-prikazkite-na-t-n-opoziciya-v-parlamenta/5957 SvobodnoSlovo.eu
Наблюдавайте внимателно и слушайте внимателно приказките на т. н. ОПОЗИЦИЯ в парламента

Наблюдавайте внимателно и слушайте внимателно приказките на т. н. ОПОЗИЦИЯ в парламента. Всичко, което ще видите и чуете маркира безобразията на ГЕРБопитеците по време на 12-годишното им безчинстване в управлението на държавата.

Всеки упрек, укор и обвинение към редовното правителство и предхождащите го служебни кабинети всъщност е публично признание за безобразията и произволите на ГЕРБопитеците, които сега приписват престъпленията си на новите управляващи. Този похват хваща дикиш, особено сред късопаметните и лекомислените.

Предстои ни дълго да наблюдаваме тази деструктивна, ялова и подла по своята същност опозиционна "политика". Така ГЕРБопитеците ще се опитат да замажат и прикрият нечистотиите, които ни оставиха в наследство. Ще ни сервират обичайните за тях лъжи и измами, камуфлирани като грижа за народа и държавата.

Все още имат скритата, но мощна и все още непреодолима подкрепа на назначената от тях партократска администрация на всички държавни и общински нива.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.