Наистина ли се надяваха итн с това идиотско правителство да бъдат подкрепени?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/naistina-li-se-nadyavaha-itn-s-tova-idiotsko-pravitelstvo-da-badat-podkrepeni/8507 SvobodnoSlovo.eu
Наистина ли се надяваха итн с това идиотско правителство да бъдат подкрепени?

Малко сондажи и въпроси:

1. Наистина ли се надяваха итн с това идиотско правителство да бъдат подкрепени? Наистина ли се надяват на помощ от останалите партии на статуквото герб-дпс-бсп? От кого ще я получат и по какъв начин?

2. Умишлено ли предложиха този олигофренски кабинет, за да се ходи на избори, което според мен не е в тяхна ползва. Какво кроят? Въобще този театър на абсурда има ли някакъв план или е писан от някой болен мозък без план? В режим „Ако мине номера“?….Защото в момента точно така изглежда, че планът е на тотално откачени хора, с много доза наглост и агресия.

Очевидно е, че ако хората в това правителство започнат да управляват, ще има протести и площадите ще се напълнят, защото лъснаха толкова много мръсни зависимости. Очевидно е, че тези хора няма как да извадят страната от корупционното блато, очевидно е, че зад итн стои мутренската машина дпс, която използва итн като поредния смокинов лист за мракобесията в страната. Но ме учудват ужасно слабия сценарий на цялата тази перверзия.

Та въпросът ми е – какъв е замисълът на всичко това или просто сме свидетели на филма „Лудите в парламента“?

Татяна Кристи

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.