Нали уж всички сме равни пред закона!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nali-uzh-vsichki-sme-ravni-pred-zakona/9802 SvobodnoSlovo.eu
Нали уж всички сме равни пред закона!

И аз не исках да коментирам повече каквито и да е действия на Борисов и слугинажа му, но няма как да не реагирам.

Когато те гонеха и уволняваха без да спазват закона и твърдяха невярни неща, без да бъдат извършени проверки и проведени дисциплинарни произвоства, можеше, а сега не може. Нали уж всички сме равни пред закона!

Да не говорим, че стотици сме свидетелите на бруталното полицейско насилие по време на протестите, в т.ч. и на обгазяването на протестиращите, за което точно бившият министър Терзийски предостави информация само защото съдът го задължи. И не само сме свидетели, но пазим и доказателства.

Христо Терзийски нямал никакво съмнение, "че това закононарушение (освобождаването на Ивайло Иванов) ще бъде коригирано от съда". От къде тази липса на всякакво съмнение? Нали съдът решава по вътрешно убеждение? Или няма никакво съмнение, че в "тяхна държава" с "техните прокурори" и "техните съдии" правосъдието е само за "техните хора"?

#RuleOfLaw

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.