Нашата власт вчера категорично даде заден ход с мерките. Колкото мислих, все това виждам

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nashata-vlast-vchera-kategorichno-dade-zaden-hod-s-merkite-kolkoto-mislih-vse-tova-vizhdam/5650 SvobodnoSlovo.eu
Нашата власт вчера категорично даде заден ход с мерките. Колкото мислих, все това виждам

Нашата власт вчера категорично даде заден ход с мерките. Колкото мислих, все това виждам. Нямат никаква основа за мерки и вчерашния пореден водевил на мен ми говори за плавно отстъпление.

Ако искаха мерки наистина, знаем какво правеха. Затваряния, блокирания, КПП-та и други глупости. Единственото, което оповестиха е примамката и съблазънта за ваксинира чрез манипулирането на наличието на незаконния сертификат. С което още веднъж доказаха, че вирус планът не е с цел да спаси хората от болест и смърт, а да ги накара да се ваксинират с прословутите неработещи течности за обработка с незнайни компоненти и последствия.

Това е положението!

За мен това, което уж решиха вчера, е пълна пародия и много лош опит да прикрият, че си дават място за отстъпление. Не смея да твърдя, че имейлът за сваляне на мерки и забрани е дошъл вече, но е напът.

В едно съм сигурна.

Не смеят и да помислят за принудително и задължително ваксиниране! България ще колабира икономически точно за 6 месеца при такива решения и не смеят. Защото хората ще откажат, ще трябва да ги уволняват, или затварят, ще стане мазало. Нямат ресурс за такова нещо. Нямат сила за такова нещо. Категорично!

Остават си с лъжите, страхуването, измамите и съблазняването на народа чрез пари и други неща.

Само да кажа, че аз плащам не само ваксините, но и примамката за тях - бонусите на пенсионерите.

В Австрия са брутални - ще вземат пари от неваксинираните, за да ги дадат на ваксинираните. Е такава икономика на Земята досега не беше се раждала! Тъпа и безплодна като родителя си Клаус Шваб!

Не се страхувайте!

Вирусът не е страшен. Но много е интересно, че реагира страшно на ниските честоти. Вчера научих за поредната обществена личност, която яко риеше в последната една година да бъде вкарана България здраво в кошарата на глобализма, която тежко е пострадала. Абе има връзка бе, хора! Има връзка!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.