Научихте ли вече на кого са дадени нашите 36 милиона, заделени за магистрали, дето ги откраднаха в чували?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nauchihte-li-veche-na-kogo-sa-dadeni-nashite-36-miliona-zadeleni-za-magistrali-deto-gi-otkradnaha-v-chuvali/5999 SvobodnoSlovo.eu
Научихте ли вече на кого са дадени нашите 36 милиона, заделени за магистрали, дето ги откраднаха в чували?

Събрахме се неприсъствено с едни приятели и решихме да попитаме само:

Уважаеми нови министри и стари магистрати, научихте ли вече на кого са дадени нашите 36 милиона, заделени за магистрали, дето ги откраднаха в чували? Да не би крайните им получатели да са арестувани по празниците, а пък ние, заети да вием сърми и баници, да не сме чули и разбрали?

Ами Корупцията, тя къде избяга? Нали по изборите си обещахме да бъде бързо хваната и наказана? Дали не се крие в КПКОНПИ сега, както по-рано – в комисията, която от години я пази, като се прави, че води с нея борба? А може би вършее в министерствата пак, докато старите лица там по навик мижат, а новите лица им намигат по тарикатски – демек, реколтата тоя път не е само ваша.

Питаме, макар че отговор не чакаме. И без него всичко тайно ще стане явно - знаем това не само защото в Библията е казано. А защото от 30 години насам се препъваме в един и същ камък. И падаме. И ставаме, за да се препънем в него пак.

И до второ пришествие ще бъде така, ако до края на януари не ни съобщят: къде са нашите милиони, по дяволите?!

Анна Заркова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.