НАЙ-МАЛКАТА БЕЛЯ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nay-malkata-belya/110266 SvobodnoSlovo.eu
НАЙ-МАЛКАТА БЕЛЯ

 

Кирил Петков каза вчера, че най - важната задача пред България била да се постави икономиката на военни релси, за да може да произвежда оръжия за Украйна. От това зависели изборите в САЩ. А междувременно трябвало да приемем Истанбулската конвенция.

А пък на мен ми се струва, че коалиция на евроатлантиците - лакомите послушковци от ГЕРБ и зомбираните неадекватници от ПП, е най - лошата възможност пред България. Защото ще доопоска, каквото е останало, а после ще ни набута до шия в тресавището на войната.

Левицата ще върне мафията във властта и ще си подели с нея отговорността за пропадането на страната.

Най - малката беля са избори и правителства на Радев, докато се проясни картината.

Калин Тодоров 

4 Коментара

Иван Пеев

преди 11 месеца

Съгласен.

Коментирай

Песимист

преди 11 месеца

Поне си го казва право куме в очи. Страх ги е, че на другите избори Възраждане може да са и втора политическа сила.

Коментирай

Чичо

преди 11 месеца

Сменям канала като го видя това говедо. Откакто носът му порастна с 2 см, не искам и да чувам за него. Ако е казал това, за Кравария и изборите им, да си подбира сладкарката и да заминават на майната си. Тоя тъпанар не е чувал за "с чужда пита, помен прави"! Дреме ми дедовия за техните избори! От 43 дни българите гледат сеира на Простата Партия и Главните Ебачи на Рпублика България в надпреварата им - кой, кого да прекара с 200! А той се загрижил за изборите зад локвата, ДТМ недоклатена!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.