Не е случайно, че Цацаров подаде оставка ден преди да се обяви отнемането на достъп до класифицирана информация

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-e-sluchayno-che-cacarov-podade-ostavka-den-predi-da-se-obyavi-otnemaneto-na-dostap-do-klasificirana-informaciya/5745 SvobodnoSlovo.eu
Не е случайно, че Цацаров подаде оставка ден преди да се обяви отнемането на достъп до класифицирана информация

Не е случайно, че Цацаров подаде оставка ден преди да се обяви отнемането на достъп до класифицирана информация. Той е разбрал. Има теч на информация отвсякъде, където и да бръкнете извън ръководството на службите всичко е ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ и ДПС.

И правилният въпрос не е: това теч ли е, а това престъпление ли е?! И верният отговор е: да, престъпление е . Докато Гешев е главен прокурор никой няма да го провери, той затова е главен прокурор.

Персоналните промени трябва да бъдат извършени заедно с промените на правилата, за да върви правосъдната реформа, за да няма никакво значение кой ще е на власт и кой ще бъде главен прокурор.

Гешев държи корупцията, а именно корупцията е това, което изкарва децата ни в чужбина да учат и не се връщат, защото парите вместо в здравеопазване и образование, отиват по джобовете на този и онзи.

Николай Хаджигенов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.