Не им е работа на българските правителства да сменят лева с друга валута

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-im-e-rabota-na-balgarskite-pravitelstva-da-smenyat-leva-s-druga-valuta/9009 SvobodnoSlovo.eu
Не им е работа на българските правителства да сменят лева с друга валута

Напъването на поредното българско правителство да ни вкара в еврозоната е глупав и не почива на никакви разумни аргументи.

Не им е работа на българските правителства да сменят лева с друга валута - била тя, евро, рубла, долар или юан.

Работата на българските правителства е да направят така, че хората да живеят и да печелят по-добре. И тогава няма да има никакво значение как точно се нарича разплащателната единица.

Така че, скъпи управляващи, без значение кои точно сте, редовни ли сте, служебни ли сте, спрете с тези глупави напъвания.

Съсредоточете се върху това как да направите съгражданите си по-богати. Иначе, ако максимално бързо приемем еврото, разбира се, че ще има печеливши.

Това е този 1 %, който и сега е достатъчно богат. Останалите 99 % ще сме пак на същото дередже и ще ни е все едно какви точно пари нямаме - левове или евро

    Автор: Петър Волгин, фейсбук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.