Не съм ваксинирана с експерименталните ваксини срещу Ковид-19 и нямам никакво намерение да го направя

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-sam-vaksinirana-s-eksperimentalnite-vaksini-sreshtu-kovid-19-i-nyamam-nikakvo-namerenie-da-go-napravya/5894 SvobodnoSlovo.eu
Не съм ваксинирана с експерименталните ваксини срещу Ковид-19 и нямам никакво намерение да го направя

Ден за лични откровения. Не съм ваксинирана с експерименталните ваксини срещу Ковид-19 и нямам никакво намерение да го направя.

От друга страна, имам много приятели и колеги, които са направили този личен избор и аз не мога да ги упрекна. Всеки сам знае защо го е направил и дали е било избор или принуда, както често подчертавам. Някои от тях са доволни, други имат странични ефекти, като част от тях и тежки странични ефекти. Не ги съдя за избора им, защото всеки има право да избере по какъв начин да се грижи за здравето си или дали да се подчини на принудата в името на работа, неотложни ангажименти или друга причина.

Преболедувала съм ковид, без това официално да е регистрирано някъде, прецених, че състоянието ми не налага престой в болница, спазвах си самоналожената карантина. Мога, но няма да взема зелен сертификат. Лишила съм се от ресторанти, МОЛ-ове и места, където такъв ми изискват. Принципно смятам, че аз без ресторант и МОЛ мога да мина /въпреки, че любимите ми магазини често са именно там/, но на тях ще им е трудно да загубят клиенти.

Затова на 12-ти, в сряда, ще съм с народа, който не иска да бъдат ограничавани гражданските му права и да бъде подлаган на медицински експерименти. Моята дума е моята чест!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.