Нейно превъзходителство. Първата снимка в България. По халат. Показва, че е у дома си...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/neyno-prevazhoditelstvo-parvata-snimka-v-balgariya-po-halat-pokazva-che-e-u-doma-si/54374 SvobodnoSlovo.eu
Нейно превъзходителство. Първата снимка в България. По халат. Показва, че е у дома си...

Нейно превъзходителство. Първата снимка в България. По халат. Показва, че е у дома си...

И кое не е така?! Това вече не е нашата страна. Ние тук сме данъкоплатци. А ако още спим... и пушечно месо.

Христо Христов 

19 Коментара

Сенека

преди 5 месеца

Те бяха нисша каста в Древен Рим. Наградата им бе храна и вино, а понякога домати. Според таланта.

Коментирай

Шогун

преди 5 месеца

Войната ги обърка. Вместо в Япония, изпратили са гейшата в България.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Луций Аней Сенека, съждение, в което се съдържат две противоположни положения, изключващи възможността за съществуване на трето не е дилема, а голямо количество изпит алкохол пред огледалото...

Коментирай

Мина

преди 5 месеца

Еми у дома си е, чакаме и останалите братя изр@илтяни да си дойдат, и без това земите и водите ни вече са превзети от тях. А г-н чворош да яха бялата кобила и да води цялото изр@илтянско стадо. Нали той ни сътвори тая идилия- до 2030 да няма българи- само брат циг@н и брат изр@илтян. Сюлейман паша и император Злорер ще са резидент и премиер! Булгаристанците- в музея! За следващите поколения- имало някога индианци и булгаристанци, мила моя майнольо…

Коментирай

Сенека

преди 5 месеца

Да мила, аз снощи прекалих. Учебника забравих и виното изпих. Дилемата не бе дилема, а вътрешно съждение. Душата раздвоена и лута се. Поне е волна и още чуди се. Понякога съм аз, понякога не съм. Виж тука бях, Сенека и Шогун. Но има ли значение. Светът без мен започнал е, без мен ще и завърши. Но ще се радвам, ако някой ме последва и делото довърши.

Коментирай

Сенека

преди 5 месеца

Радвам се, че излагате тезите си, без да влизате в пререкания. Харесвам коментарите Ви. Благодаря Ви!

Коментирай

moitoi

преди 5 месеца

Веднъж ГЕЙша за цял Живот ГЕЙша...!!! Мъртвешко Жълто и Потъмняло Синьо...??? До Берлинската Стена на Запад ги подиграваха и показваха по филмите си като плашила!!!За 30 години ги направиха Супер-НАЦИя и Плашилото на ДЕМОкрацията!!! С 0.2% от Населението ЖИДОБАНДЕРА закваската стига за 50 000 000 народ!!!

Коментирай

Сенека

преди 5 месеца

Ето, пак забравих. От възрастта е. Или от друго. Благодарностите са за Чеврената шапчица и за Мина. Да ви е прекрасен деня!

Коментирай

Иванов

преди 5 месеца

Е тая красавица къде е по хубава от Херо Мустафа. Ако Бойко я прибара, такъв съюз с Украина ще стане, какъвто не е имало. Светът може да се оправи с любов, не с война и Бойчето трябва да даде пример, щото по-голям любовник от него няма. Пък и онова маце от барцелона няма да му се сърди, важното е да ни оправи нас всичките.

Коментирай

Синята барета

преди 5 месеца

Много сте толерантни. Стил на обличане - работен. Грим - тежък, вечерен, работен. Поза - всички ме харесват, ти защо се дърпаш? Така става, когато си нивелирал едно цяло поколение - от 20 до 45 г. Ей тъй, затрил си ги, щото не ти пука нито за държавата ти, нито за хората . И защото твоите деца и родители са надлежно скрити и никой не може да ги стигне.

Коментирай

вещарка

преди 5 месеца

ако в България вещарството се подвеждаше под съдебна отговорност, тази нямаше и да припари тук. Не ми се мисли какви евентуално ги върши срещу България и нас като премирими противници на войната, предвид на изстъпленията й с вуду магиите срещу Путин. Тази няма място тук. Който е заслепен от излъчването й, да я последва където иска.

Коментирай

Ивайло Петров

преди 5 месеца

Цялата площ на Украйна е 600 000 кв. км, "изкупени" са 170 000 кв. км. По-точно Зеленски е продал на американците нещо, което не е било никога негово. Нещо типично за етноса. - $$$ - Кои са тези компании - Cargile, Dupont и Monsanto, които пък се контролират от BlackRock, Vanguard и BlackStone. - $$$ - BlackRock притежава активи за над 10 трилиона долара, Vanguard - за 6 трилиона, BlackStone - за 2 трилиона. Съберете ги и ще получите 20 трилиона, т.е. толкова, колкото Федералният резерв на САЩ напечата през последните 5 години за изкупуването на Украйна и за взривяването на световните пазари.

Коментирай

Дончо Денев

преди 5 месеца

Това са думите на кръстника на Хазарската мафия в Украйна – Игор Коломойски, който стои зад Зеленски и зад нацистките батальони "Азов", "Днепър", "Донбас" и мн. др. Речта на Коломойски беше в израелския град Хайфа, където той се беше укрил след 2014 г. , когато се скараха с другия челен укроционист Петро Порошенко: "Ние извършихме с украинците експеримент. Взехме само езиковите различия и натиснахме върху историята, като позиционирахме руснаците като главни врагове на "Независимата". 20 години по-късно получихме идеалните бойци срещу руснаците. Сега всеки украинец, убил руснак, ще бъде считан за герой. Надявам се, че им прекъснахме отношенията поне за 100 години. Сега ще бъде много лесно да бъдат унищожени и самите украинци, откъсвайки ги от Русия. Давайки им пари срещу лихви за войната, след това ще си вземем дълговете от всички тях." Едва ли има по-убедително изявление за замислите на онези, които са зад украинския проект. Това е ционизмът и така наречената Хазарска мафия.

Коментирай

Дончо Денев

преди 5 месеца

Думите на Зеленски – марионетка на Коломойски, че иска да превърне Украйна в Голям Израел, т.е. в Нова Хазария. Добавяме и участието в преврата в Киев през 2014 г. на Ротшилд и Сорос, на Сивите вълци, на Gladio и дълбоката държава, ЦРУ, Моссад, Mi6, криминалистите, финансирани от Коломойски и т.н. А ето и кратък списък на украинските ционисти – евреи, използвани за насъскване на славяните срещу славяните, т.е. на украинците срещу руснаците и белорусите. Списъкът е взет от украински източници, много от тях финансирани от Хазарската мафия.

Коментирай

Дончо Денев

преди 5 месеца

Кой насъска славяните срещу славяните? Президентът Петро Порошенко (Валцман) – евреин; президентът Турчинов (Коган) – евреин; министър-председателят Арсений Яценюк (Бакай) – евреин; министър на финансите Александър Шлапак - евреин; секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна – Андрий Парубий, евреин; вицепремиерът Владимир Гройсман – евреин; вътрешен министър Арсен Аваков – арменски евреин; министър на културата – Сергей Нишчук – евреин, масон; директорът на Националната банка – Степан Кубив, евреин; ръководителят на президентската администрация Сергей Пашински – евреин; основни кандидати за президент – Юлия Тимошенко (Циля Капителман) – еврейка; Виталий Кличко (Етинзон) – баща евреин; Олег Тягнибок (Фротман) – евреин по майка; Дмитрий (Авдим) Ярош – евреин, хасид.

Коментирай

Дончо Денев

преди 5 месеца

Всички олигарси на Украйна са евреи: И. Коломойски, Е. Хурвиц, Г. Боголюбов, П. Порошенко, Д. Фирташ, С. Левочкин, В. Гайдук, В. Немировский, К. Жеваго, В. Пинчук, Е. Прутник, Р. Ахметов, А. Мартинов, В. Костелман, Е. Сигал, Б. Колесников, А. Елдман, Ф. Шпиг, Н. Шуфрич, А. Роднянски, И. Дворецки, А. Абдинов, В. Ермолаев, М. Киперман, Е. Звягилски, Ф. Жебровская, С. Ронис, Г. Корбан, Г. Суркис, И. Суркис, В. Шамотий, А. Лещински, Ю. Родин, М. Бекер. Всички медии са в ръцете на ционисти: П. Порошенко, И. Коломойски, Д. Фирташ, В. Пинчук, Р. Ахметов. Предишни президенти на "Независимата": Кравчук (Блум), евреин; Кучма (Кучман) – евреин. Икони на нацизма в Западна Украйна: Бандера (Шимон Стефан) – полски евреин, Роман Шухевич – евреин, хомосексуалист.

Коментирай

Дончо Денев

преди 5 месеца

От страна на САЩ украинската еврейка Виктория Нуделман (Нуланд) през 2014 г. беше инициаторката на Майдана с нейните курабийки. Започна при Обама, продължава и при Байдън, чийто държавен секретар Антъни Блинкен е с украински еврейски произход. Трансформирането на десния сектор след 2014 г. по подобие на нацистка Германия стана с парите на Коломойски. Тук се прави грешка. "Азов" не е батальон, а просто се нарича така. В действителност това е нацистка формация, наброяваща много хиляди по-скоро подсилена бригада, която накрая беше съсредоточена в Азовския стоманодобивен комбинат, собственост на Ринат Ахматов, незаконен син на Кучма.

Коментирай

Дончо Денев

преди 5 месеца

Именно съчетанието укронацизъм – ционизъм се има предвид с денацифицирането на Украйна, декомунизирането и деолигархизирането на Донбас /най-богатият район на СССР/, окупиран от хазарската мафия. Една от целите на операцията в Донбас беше унищожението с високоточни ракети на щаба и базата на нацисткия батальон "Днепър" в село Звонецкое, както и на нацибатальоните Азов и Донбас, обучени от съветници от МОССАД, ЦРУ и Mi6. Става дума за около 70 000 укронацисти. Украйна е просто пионка във войната на Хазарската мафия срещу християнска Русия.

Коментирай

Мина

преди 5 месеца

Жълтопаветната шапка отново страда от разстроение на личността.. Ту е Сенека, ту някой друг.., Нема да се плашиш- пролетта е времето за обостряне на шизофренията и биполярните разстройства.. За справки- четвърти километър.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.