Нищо не е по-беззащитно, нищо не се поддава по-лесно на манипулация от атрофиралия мозък

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nishto-ne-e-po-bezzashtitno-nishto-ne-se-poddava-po-lesno-na-manipulaciya-ot-atrofiraliya-mozak-2/111983 SvobodnoSlovo.eu
Нищо не е по-беззащитно, нищо не се поддава по-лесно на манипулация от атрофиралия мозък

Нищо не е по-беззащитно, нищо не се поддава по-лесно на манипулация от атрофиралия мозък.

От глупавия мозък.

От мозъка, който не мисли, или мисли с чужд мозък. 

Можете да накарате такова съзнание да повярва, че Иисус е пророк на Исляма, че има девет съпруги и осемнадесет държанки, проповядва историята за „ око за око, зъб за зъб“ и е починал на 85г. възраст от пневмония.

Можете да убедите такъв мозък, че Сократ е Сириец от Дамаск, Платон е Иракчанин от Багдад, Коперник е египтянин от Кайро, Леонардо да Винчи е мароканец от Рабат, и всички са завършили университета в Кабул. 

Закърнелия мозък поглъща всяка нелепост и я изплюва и разпрострастранява автоматично. В модерните нам времена с Like, click и share.

Такъв мозък не е само атрофирал, той е лоботомиран.

Той е кастриран.

Чета един "пост" във фийда си, и знам какви ще бъдат следващите хиляда под него. Дословно. 

Индигови хора, с индигова липса на базов интелект, разум, мисъл и смисъл.

Силвия Георгиева 

3 Коментара

Иванов

преди 10 месеца

Силвичка моме красива. Народът е като тесто, бе казал един гръцки философ, подлежи на обработка и на усъвършенстване, но и на съсипване. Затова древните гърци са правили всичко за да стане тоя народ мъдър и интелигентен. От 30 години до сега у нас се изпълняват стриктно препоръките на западните ни стратегически "съюзници" за духовното ни съсипване, резултатите са налице. Едва ли ще достигнем нивото на омразния социализъм най-вече в духовно отношение, както и във всички други области. ТАКА ЧЕ НЕ БЪДИ ТОЛКОВА КРИТИЧНА КЪМ ТВОИТЕ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ, ВИНАТА НЕ Е ТЯХНА, А НА ТЕЗИ, КОИТО ПРОДАДОХА НАРОДА НИ НА ЕВРООКЕАНСКИТЕ НИ ГОСПОДАРИ. Огледай се навсякъде английският доминира. Ние си приказваме все още на български, досущ като циганите в махалите им. Всяко дете започва да пуши от 10-15 години, дрогирането стана масово, функционалната неграмотност, според проф. Иво Христов-също. Докато продължаваме да сме колония така ще е. Измисли нещо друго!!!!!

Коментирай

bob

преди 10 месеца

Тъпа млада глупачка!!!Ако знае какво я чака...

Коментирай

Джулия С.

преди 10 месеца

Чудя се защо някои жени в БГ си свиват устните така смешно, че устата им заприличва на анус? Не знам дали е модерно, може би, но е безкрайно тъпо. Не ставате по-красиви, уважаеми дами. Напротив, това е симптом на атрофирал мозък. Как точно беше? Аха, атрофирал, кастриран. Индигови женици, с индигова липса на базов интелект, разум, мисъл и смисъл.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.