Някой да е виждал оня дългия Слави Трифонов?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyakoy-da-e-vizhdal-onya-dalgiya-slavi-trifonov/7589 SvobodnoSlovo.eu
Някой да е виждал оня дългия Слави Трифонов?

Някой да е виждал оня дългия Слави Трифонов?

Този чалгаджия много си повярва, провали 2 парламента с неадекватното си и неумело политическо плямпане, а и подчинените му сценаристи без политически опит с хулиганско поведение в НС!

Няма го ... Изчезна още преди 45-я парламент, няма го в кабеларката която му купи Бойко, а се изявява по просташкия си диктаторски начин, също като своя ментор Б.Борисов от време на време по соц. мрежи!

Този дърт ерген самотен като куче, живеещ като куче с кучета в Драгалевци надмина и другия самотен диктатор Бойко по ръсене на простотии, с високо самочуствие без покритие превърнал колегите си от кабеларката 7/8 в свой безгласни роби които слушат раболепно откровения му диктат и слушкат и изпълняват ...

Подлъга голяма част от българите по света и у нас и провали два парламента, като хвърли България в неизвестно безвремие! Иначе се хвали, че е последователен ... И какво му е последоватеното? Може би номинирането на Ванката (Ив. Атанасов) за президент защото лично той не иска да влезе в сблъсък с Луна! И така - СБОГОМ ИТН!

Този май е по-голям шубелия и от Бойко Борисов - покри се като мишок, нещо обичайно за всички нереализарали се диктатори и диктаторчета ... Покрии се изобщо и не се занимавай с неща които не са лъжица за голямата ти уста! #ЧАЛГАР!

Кирил Стаменов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.