НЯМА ПРОВАЛ НА КОМИТОВА! ИМА БЕЗПОДОБНА НАГЛОСТ НА РАЗНИ ОЛИГАРСИ-КРАДЦИ И ПОДСТАВЕНИТЕ ИМ ФИГУРИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyama-proval-na-komitova-ima-bezpodobna-naglost-na-razni-oligarsi-kradci-i-podstavenite-im-figuri/7385 SvobodnoSlovo.eu
НЯМА ПРОВАЛ НА КОМИТОВА! ИМА БЕЗПОДОБНА НАГЛОСТ НА РАЗНИ ОЛИГАРСИ-КРАДЦИ И ПОДСТАВЕНИТЕ ИМ ФИГУРИ

НЯМА ПРОВАЛ НА КОМИТОВА!

ИМА БЕЗПОДОБНА НАГЛОСТ НА РАЗНИ ОЛИГАРСИ-КРАДЦИ И ПОДСТАВЕНИТЕ ИМ ФИГУРИ. И ПРИНУДА ОТ ЕДНА СТРАНА, А ОТ ДРУГА - РОБСКА ПОКОРНОСТ НА РАБОТНИЦИТЕ ИМ.

АЗ НА МЯСТОТО НА ПРЕМИЕРА БИХ ФАЛИРАЛ НЕЗАБАВНО ДЪРЖАВНОТО „АВТОМАГИСТРАЛИ”, ЗА ДА СЕ ОПРАВЯТ НА ОПАШКАТА НА КРЕДИТОРИТЕ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ, КОИТО ЧРЕЗ НЕГО ОТМЪКНАХА НЕМАЛКО МИЛИАРДИ.

Още повече, че няма какво да се вземе от това дружество, което е хранилка за приближените фирми и „пътеводна” корупционна звезда. То е с мижави активи и в действителност е обслужваща крадливите интереси счетоводна къща ( счетоводителите са повече от работниците в него).

В нормална държава тези - частни босове и държавни босове отдавна щяха да са по затворите с конфискация на всичко придобито от тях.

И вие като представител на Българската стопаска камара, г-н Чернев, нямаше да ги защищавате, а от името на Камарата щяхте да се дистанцирате и категорично да осъдите техните действия.

Но и Камарата ви, катто и държавата, не е нормална.

Григор Лилов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.