ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ЗА НОВИНИТЕ, ЗА КОИТО МЕДИИТЕ НЕ КРЕЩЯТ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ogledayte-se-za-novinite-za-koito-mediite-ne-kreshtyat/5611 SvobodnoSlovo.eu
ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ЗА НОВИНИТЕ, ЗА КОИТО МЕДИИТЕ НЕ КРЕЩЯТ

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'понеделник 24.01 2022 10:31 moyo новини мнения Cпopm вход efbet бизнес HOB онлайн казино бонус начало/новини/сват/америка лайфстайл култура региони 1500 лв. столицата джо байдън обмисля разполагане на хиляди войници в източна евроnа u балтийския регион авmор: Tpyg онлайн америка 09:39 24.01.2022 върни ce назад'

Всъщност дневният ред на медиите е обърнат. Трябва да се гледа това, което се прикрива. Безспорно за тълпата е много интересно какво съм правила в Билла и какви са ми съветниците.

Покрай това много лесно се забравя, че всъщност темите, които повдигам, са за американските войски в България, за това, че НАТО няма работа в България и за това, че правителството на практика служи на интересите на американското посолство, а не на българския народ.

Винаги търся новините на последните страници и с малък шрифт. Там е интересното. И там е това, което засяга всички нас като народ. Това е опасното, бих казала, ако някой го осъзнава, е добре. Защото с осъзнаването на реалностите в политиката започват добрите решения.

САЩ обмислят разполагане на американски войници /още повече/, в България. За да воюват срещу Русия и да подкрепят фашистите в Украйна. За да ни превърнат във фронтова линия, да разположат тук ядрено оръжие.

И аз съм тази, която много нагло и арогантно според тях пита дали това е в интерес на България и заявява, че повече САЩ и НАТО тук не ни трябват. Аз съм тази, която смята за недопустимо български политици да са на хранилка в "Америка за България". Аз съм тази, която критикува Истанбулската конвенция, зеленият сертификат и ваксините.

Нали знаете какво се случва с враговете на америка?!?

Елена Гунчева

Народен представител

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.