Опитват се да наложат внушение, че България НЕ МОЖЕ без парламент и правителство

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/opitvat-se-da-nalozhat-vnushenie-che-balgariya-ne-mozhe-bez-parlament-i-pravitelstvo/54266 SvobodnoSlovo.eu
Опитват се да наложат внушение, че България НЕ МОЖЕ без парламент и правителство

Опитват се да наложат внушение, че България НЕ МОЖЕ без парламент и правителство. 

Това определено не е така. Чудесно си караме и без да разхищават парите ни в командировки със самолет до Солун, за да се мандръсат тази и онзи. 

Проблемът е друг. А той е, че без парламент и правителство не могат да ни вкарат във война. Нито да ни наложат еврото. Това е проблемът на ония от сенките, затова принуждават глашатаите си тук да тръбят как България без правителство и парламент ще загине, а народът бил уморен от избори. 

Народът е уморен от некадърници, които пият кръвта му повече от тридесет години. 

А ако някой се е уморил да “избира”, такъв не е уморен от това, а от правата си. 

На такъв - хомот му е нужен. Не урна и право на глас. 

Хомот.

Христо Христов 

8 Коментара

Мина

преди 1 година

“Патриот е – душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек – що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия!” Христофор Ботйов

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

Прав е авторът. Не може без парламент и да съберат запасняци и да ги пратят на м@йната си. Като съберат мъжете от 19 до 50 г и ги пратят курбан, кой ще остане тук? И знаете ли, че ще трябват поне 20 г , за да има ново поколение, което донякъде да ги замести ? Нещата са много стр@шни...

Коментирай

Мина

преди 1 година

„…законът е напечатан само за робовете и ние имаме пълно право да кажем заедно с Прудона, че всяко едно правителство е заговор, съзаклятие против свободата на човечеството.“ От "Само разумният и братският съюз между народите ще унищожат теглилата", в-к "Знаме", 1874-1875 Христофор Ботйов

Коментирай

Мина

преди 1 година

Бг мъжете-наясно ли сте и разбирате ли, че след гласуването на закона за промяна във въоръжените сили- вие вече сте под командването на отански офицери?! Че територията ни е окупирана от отански войски и по закон сте подчинени на тях?! Че утре няма да ви изпратят български офицер с повиквателна-а ще ви изпратят отански с половин пигмейски мозък?! Че този пигмей ще има право да ви отстреля като дивеч когато и както реши?! Готови ли сте?

Коментирай

ушанка с петолъчка

преди 1 година

Директното заробване днес се осъществява с легитимиране на слугински правителства а не с нападение и осъждащо вмешателство.

Коментирай

Мина

преди 1 година

Директното заробване не пита. Нито ушанки, нито шапкари! Само че- ние, както вие се изразихте, “хилядолетният ви враг”, ще си върнем България!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.