ОСВЕН СТЪКИ, И МАДАМ КОЛЕНИЧИ-УААААА ЩЕ НИ ОПРАВЯ.....

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/osven-staki-i-madam-kolenichi-uaaaaa-shte-ni-opravya/8207 SvobodnoSlovo.eu
ОСВЕН СТЪКИ, И МАДАМ КОЛЕНИЧИ-УААААА ЩЕ НИ ОПРАВЯ.....

Мадам Коленичи-уаааа щяла да се кандидатира за президент наесен. Винаги съм си мислила, че женицата е дълбоко заблудена относно собствената си значимост и връзки сред патриотични и зайчарски кръгове, но чак пък такава самозаблуда направо кърти.

Оставям настрани това, че гаврата й с българската история и изнамерената от нея връзка на генетично и родствено ниво между българи и японци, са потрасаващи. Оставям настрана, че интимно се спонсорира от какви ли не бизнесмени, някои от които даже застреляни. Оставям настрани връзките й с ВМРО и Борисов. Както и това, че с брат й захлебват от обществени поръчки в енергетиката.

Българската политика не е място за духалки. Не може същества като Коленичи-уаааа и Стъки дори да си помислят да се кандидатират за президенти. То цялата държава олеква покрай тия леки елементи......

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.