"Парад в Централна Африка!?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/parad-v-centralna-afrika/109946 SvobodnoSlovo.eu
"Парад в Централна Африка!?

"Наблюдавам видеозапис от "парада" за Гергьовден на 6-ти Май 2023 година в София. Какво от този "парад" ми се наби в очите - най-важното: По нищо не личи къде се провежда парадът - цялата военна техника, дефилираща пред Народното Събрание, е БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ.

Чисто голи и измити машини - готови за експорт незнайно къде - вероятно за украйна. На десет машини - една е с веещо се малко българско байраче.

Но още веднъж - без НИКАКЪВ опознавателен знак на Българската Армия и България. Позор и резил!!! Такова падение не сме имали и при Ньойския договор!

И какво да си мисля в тази ситуация!? - че България вече е закрита като държава - само дето още не са ни го съобщили...

Ивайло Кирков

9 Коментара

moitoi

преди 1 година

Когато ни махнаха ГЕРБЪТ с ЛЪВА от знамето никой НИ РИВА!!! Когато Ви казаха-Да скопим Българският ЛЪВ !!!Никой НИ РИВА!!! Сега Ви премахнаха и Знамето!!! Българската Армия никога НЕ е губила Бойно Знаме но сега изгуби всичките си!!! Корпорациите имат Флагове а Държавите ЗНАМЕ с ГЕРБ!!! Едва ли НЯКОЙ тунеядец ще го разбере!!!

Коментирай

До Ивайло Кирков ...

преди 11 месеца

Хубави наблюдения ... Само да посоча следното: Вчера си купих малко евро (5 000), за да съм готов за всякакви ситуации ... Съветвам да направите същото ... :)

Коментирай

без коментар!!!

преди 11 месеца

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Мазньо у

преди 11 месеца

кой е този "експерт" дето си дава мнението? Каква армия и техника имаме и можем да се похвалим че да показваме? съвеЦки боклуци,от тия дето фатмаците по един месец стягат та дано минат през площада без да се разпаднат.Смешници,със смешен генерал зелен чорап за реZидент.

Коментирай

До ... без коментар!!!

преди 11 месеца

Ами, да, не се стискам като нашите пишман екскурзианти ... Свикнал съм да живе

Коментирай

Nikola

преди 11 месеца

Украина се пише с главна У

Коментирай

Nikola

преди 11 месеца

Украина се пише с главна У.

Коментирай

Ванко

преди 11 месеца

Пише се усрайна...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.