ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ГАЛАКТИЧЕСКИЯ ЧАЛГАР

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/patevoditel-na-galakticheskiya-chalgar/8835 SvobodnoSlovo.eu
ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ГАЛАКТИЧЕСКИЯ ЧАЛГАР

Признавам, че съм въодушевена! Фантазията ми заработи на макс, като си представям как български астронавти ни махат с ръчички, преди да влязат в кораб на НАСА, който да ги отнесе в галактиката и вселената и всичко останало......

Веднага ми избледняха простосмъртни проблеми като скапаното здравеопазване, отчайващо образование и демографската катастрофа, която ни обезлюдява! Ми кво, бе! Може и двама българи да останат, ама астронавти, астронавтииииии! Не нЕкви прости космонавти, каквито имахме преди около четиридесет години. Ама те не се броят, защото не са от НАСА!

Вече ми е толкова сюрреалистично, че почти очаквам вогоните да съобщят, че на мястото на България ще строят трансгалактическа магистрала, която ще дадат на концесия и да се приключва тая мъка! И всъщност отговорът не е 42, а 300!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.