"Пилето" е олицетворение на властта на Борисов - нагъл, арогантен, алчен, зъл, прост и страхлив

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pileto-e-olicetvorenie-na-vlastta-na-borisov-nagal-aroganten-alchen-zal-prost-i-strahliv/9962 SvobodnoSlovo.eu
"Пилето" е олицетворение на властта на Борисов - нагъл, арогантен, алчен, зъл, прост и страхлив

ВИДЯХТЕ ли как се държи Иван "Градуса" в парламента? А помните ли думите на Борисов, че се спасява от положение, като се прави на луд и прост.

Със сигурност не му е трудно.

Видяхте нагледно как работи тази техника. Не чул, не разбрал, не знаел... Точно така се държи и Борисов пред "началниците" си от Москва, Анкара, Брюксел, Вашингтон...

Срамно и тъжно е, че търпим повече от десет години подобни келеши и олигофрени да ни управляват и грабят. "Пилето" е олицетворение на властта на Борисов - нагъл, арогантен, алчен, зъл, прост и страхлив.

Пред цяла България се прави на луд. А истината е, че правят всички нас на луди. Виждате колко са тъпи и самозабравили се. Виждате какви глупости говорят от самозабрава и арогантност.

На подсъдимата скамейка дали ще се държат по същия начин?

Това зло трябва да бъде изринато - възмездие и справедливост!

За една истински свободна, демократична, правова и европейска България!

БОЕЦ водим тази битка!

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.