По повод протестите срещу Гешев

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/po-povod-protestite-sreshtu-geshev/9487 SvobodnoSlovo.eu
По повод протестите срещу Гешев

Хубаво! Одобрявам принципно! И ние цяло лято скачахме срещу Борисов и Гешев. САМО, ЧЕ: Точно сега с протести няма да стане. Ще стане с гласуване, за да се изберат достатъчно независими и чисти политици, да направят незабавно промени в Закона за съдебната власт и Конституцията и да оправят законово положението с тази безумна фигура. И новите прокурори да приберат старите!

Защото аз не искам оставка, а направо да си го приберат и след това при бай Ставри, където отдавна си проси да му е мястото! Той е млад, може да излезе запазен.....

Другото е прах на вятъра, може би да закрие някои нелицеприятни гледки! Прокуратурата безспорно в момента обслужва мутрите! Факт! Безспорно нарушава закона! Факт! Но също така е факт, че Гешев с протести няма да си отиде. А с ритници и прибиране на "Векилски". Толкоз!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.