ПОЧТЕНОСТТА КАТО ЛОКУМ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pochtenostta-kato-lokum/7648 SvobodnoSlovo.eu
ПОЧТЕНОСТТА КАТО ЛОКУМ

Естествено за мен и леко странно за феновете им, Кирил Петков и Асен Василев заявиха, че са готови да работят с ГЕРБ и ДПС. О, да, при определени условия, но все пак са готови. Тоест - вече виждаме бъдещата коалиция ПППП, ДБ, ГЕРБ и ДПС. Красота! Интересно как тези, които вярват, че някаква промяна продължава, разчитат тези думи.

Другото, което Кирил Петков заяви, е, че нямало да показва сертификата, дори нямало да ходи да си го вземе. Наглост, измерима само с тази на Карадайъ и на Царя. Имал по-важна работа. То и доказването на спазването на Конституцията е важна, ама явно не и според него. Или може би причината е, че показването на сертификат, от който е видно, че нагло е лъгал всички, не е готино да се прави в предизборната кампания, която двамата вече са започнали.

Аз не вярвам на декларациите за почтеност, когато ми заявяват, че няма да докажат, че не са нарушили закона, защото имали по-важна работа и когато ми заявяват, че ще работят с ГЕРБ и ДПС. Кауза пердута е този американски проект. Пореден проект!

И да кажа, че почтеността и морала не са локум, който можеш да разтягаш до безкрайност. Или ги имаш, или ги нямаш! Който разбрал - разбрал!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.