Поръчките срещу мен и Възраждане продължават с пълна сила

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/porachkite-sreshtu-men-i-vazrazhdane-prodalzhavat-s-palna-sila/5626 SvobodnoSlovo.eu
Поръчките срещу мен и Възраждане продължават с пълна сила

Поръчките срещу мен и Възраждане продължават с пълна сила. Най-интересното е, че за 13 години остри критики срещу Борисов и ГЕРБ, не са си позволявали такава помия срещу мен. Да, заплашиха ме, заплашиха и сина ми, но новата промяна просто поръчва черен пиар. Вече бях предупредена сериозно да не критикувам нито Радев, нито Кирил Петков, защото ще ме смачкат.

Когато управляващите могат да си позволят да плащат за кал по противниците им, има нещо дълбоко нередно в управлението. Когато заплашват, значи се чувстват застрашени.

Днес май никой не си спомня офшорките в правителството, документното престъпление срещу Конституцията, назначенията на шуробаджанаци сега в правителството, гражданският договор на Лена Б. за хиляди в БББР, никой не си спомня кражбата на интлектуална собственост. Просто защото някой си плаща това да се забрави. И си плаща за калта, хвърляна по нас!

Това няма да ме впечатли. Моите действия се виждат. Вижда се какво правя. Който има сърце и ум, ще разбере. Който няма - е, винаги има тълпи около тези, които са на власт. И празнини, когато паднат. А Кирил Петков и шайката му, назначени от посолството, скоро ще преустановят токсичното си действие срещу България. Скоро истината ще я видят всички!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.