Поредна истерична пресконференция на Бившия. Защото е имало Консултативен съвет

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/poredna-isterichna-preskonferenciya-na-bivshiya-zashtoto-e-imalo-konsultativen-savet/5849 SvobodnoSlovo.eu
Поредна истерична пресконференция на Бившия. Защото е имало Консултативен съвет

Поредна истерична пресконференция на Бившия. Защото е имало Консултативен съвет.

Не се заблуждавайте, ако нямаше Консултативен съвет, пак щеше да има Поредна истерична пресконференция на Бившия. Защото е нямало Консултативен съвет.

Кратко резюме на Поредна истерична пресконференция на Бившия:

Бившият, гневно: Събрали се и се изпозаразили. Сега да ги видя дали ще си наложат карантина.

Пет минути по-късно. Пак Бившият, пак гневно: И сега какво, тия новите ще се скрият за карантината, зад мониторите, и нищо няма да направят.

В същия момент медиите коментират как за последните 10 години България е намаляла с един милион човека. Точно за последните 10 години.

Но Бившият продължава да ни се кара. Ех, не случи на народ, този нов Юлий Цезар, този Наполеон на Балканите, този Рамзес III Банкянски. Той така добре да управлява, а хората така неблагодарно да не го разбират и да бягат като луди от това добро управление... Ми, като не му харесва този народ, да отиде и да си намери друг. Народът беше тук първи.

Май това е горе-долу всичко, което трябва да се знае за Поредна истерична пресконференция на Бившия.

Спокоен ден!

Любомир Аламанов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.