Поставянето на трифонов като „знаме на промяната,“ всъщност, не е победа на задкулисните мутри, а техен пълен провал

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/postavyaneto-na-trifonov-kato-zname-na-promyanata-vsashtnost-ne-e-pobeda-na-zadkulisnite-mutri-a-tehen-palen-proval/8049 SvobodnoSlovo.eu
Поставянето на трифонов като „знаме на промяната,“ всъщност, не е победа на задкулисните мутри, а техен пълен провал

Поставянето на трифонов като „знаме на промяната,“ всъщност, не е победа на задкулисните мутри, а техен пълен провал.

Причините са много и място за скептицизъм няма. Поставянето на тази пародийна личност с пародийното му водене на „политика,“ всъщност, е един последен вопъл на кукловодите и атестация на тяхната изчерпаност.

Десетилетия същите се опитваха да правят същото с подобни трикове – поставени, лица, домъкнати от кол и въже хора тикнати да управляват, елементарна пропаганда, разни отрепки от телевизора с бутафорни формации, финансирани от престъпници.

Всичко това бе до време. Защо? Ами защото колкото и да не им се иска на същите – гражданското общество стана по-активно, по-многобройно и по-умно. В него се появиха хора, които са за истинска промяна, неработещи на заплата при поредната мутра.

Ефектът на доминото започна с масовите протести – на много фронтове.

Ефектът ще продължи – благодарение на независими медии, журналисти, граждански активисти, политици, които не зависят от мутропотока и работят по убеждение за по-добра България.

На тези същите не им пука за порции, защото са достатъчно кадърни да си изкарват сами прехраната без да зависят от някоя мутра – дали в Дубай, дали в Сарай, дали в подземието на руски или турски сатрап!

На свободните граждани в България и чужбина не им пука! Не им пука, бе! А те са все повече – по-образовани, финансово независими, със самочувствие и най-вече с изострено чувство за справедливост.

Благодарение на социалните медии, пропагандата на мутрите, се претапя все повече в гласа на разума и желанието България най-после да дръпне напред.

Така че, с проекта на карикатурата трифонов, процесът на промяна се позабави, но в никакъв случай не е спрял! Трифонов ще си носи отговорността и срама за това, което причини на гражданското общество. Но на това общество въобще не му пука на плиткоумните игрички на мафията, защото, както казах, то поумнява с всеки изминат ден!

Татяна Кристи

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.