Поведението на медии и политици след изборите направо опъва нервите на зрителите

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/povedenieto-na-medii-i-politici-sled-izborite-napravo-opava-nervite-na-zritelite/6703 SvobodnoSlovo.eu
Поведението на медии и политици след изборите направо опъва нервите на зрителите

Поведението на медии и политици след изборите направо опъва нервите на зрителите.

Те са избрали да отстранят Борисов и всички негови кукли като Герджиков. И от телевизиите продължават да се леят по 6-7 на ден от неговите томабиковци, деницисачеви, даниелмитовци, и анализатори харалани и харизани.

И някакви като професорката Коларова обясняват, че Герджиков е моралният победител.

Има проблем - и телевизиите, и анализаторите са изгубили смисъла. Не знаят на кой свят живеят.

Изборна победа с 66,7% на 31,8% не е каква да е победа. Показва пълна несъстоятелност да загубилия кандидат. Резил, провал, катастрофа.

Куклата на Борисов е отхвърлена със смазващо мнозинство. Освен че не щат Борисов, и куклата му на струва, ерзац, не интелектуалец, а жалък конформист, изписано му е на лицето.

А анализатори го усукват, че едва ли не Герджиков е спечелил.

В Щатите или Франция президенти се борят за надмощие с 1-2%, Пази Боже, ако и у нас Радев беше спечелил с 1-2%. Щяха да откажат да признаят резултатите от изборите или направо да обявят Герджиков за победител.

Всички тези медии и анализатори още не са се събудили, че живеят в нова реалност.

Беше ясно още от преди април, но те с някаква отчаяна надежда продължават, сякаш Борисов ще възкръсне и всичко ще потече както си знаят - всяка вечер той в новините, ала-бала ще замаже, ще ни се накара по някои въпроси и джипката ще си върви.

Любенов Бойко Василев, Цветанка, Светльо, Хекимянчето, Николаев ще мяукат правилно и България ще процъфтява.

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.