ПОВЯРВАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/povyarvayte-v-balgariya/8908 SvobodnoSlovo.eu
ПОВЯРВАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ!

Българи, братя и сестри, остана малко време до изборите в неделя. За пореден път ние ще покажем нивото на гражданско общество и българско съзнание и се надявам този път да не се провалим в задачата да променим това, което се случва вече три десетилетия.

Много от вас са отвратени или безучастни към политиката. Разбираемо е, че многократно лъганите не искат да повярват в никого. Но ще се обърна към тези, които ще оставят други да решат съдбата им - изборът винаги е ваш, без значение дали ще останете на дивана, ще отидете за гъби или ще гласувате в изборната секция. И ще живеете с последиците именно на вашия избор. И когато утре ви затворят пак по къщите, а на децата ви забранят да играят заедно, не питайте кой е виновен. Не питайте кой е виновен, когато след десетилетие няма да има кой да работи и да плаща данъци и осигуровки и съответно да осигурява пари за пенсии и помощи. Не питайте кой е виновен, когато всеки втори на улицата не говори български език, не питайте кой е виновен, когато от Брюксел ви нареждат колко да са щастливи кокошките ви и вземат децата ви, защото сте си позволили да ги възпитавате. ВИЕ СТЕ ВИНОВНВИ! За всеки ваш избор!

Затова избирайте правилно. Не заради известност, заради песни и танци на народите, не заради високопарните думи, а заради България и бъдещето на децата ви. Избирайте такива политици, от които да не се срамувате утре. И такива, на които можете да потърсите отговорност.

Повярвайте в България! Тя ни е единствената. Тя ни е майка и Родина и наша отговорност. Нямаме правото да я унищожаваме и унижаваме! Защото не е наша, а на децата ни и на бъдещите поколения българи, ако решим да има такива!

Това, което мога да ви уверя е, че партия "Възраждане" с № 11 в листата, ще се бори за България - да я има, да се възстанови, да има повече български деца, българските семейства да бъдат основна грижа на държавата, а българският народ да бъде здрав и образован. Ние не сме кабинетни политици, които не знаят какво се случва на улицата и с хората. Ние сме тези, които ви гледат в очите и знаят, че вие сте народа и господарят на българската земя. Ние сме отговорни пред вас и пред България!

Затова избирайте с вяра в утрешния ден и в България!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.