ПП ЦЕПИ МРАКА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pp-cepi-mraka/5926 SvobodnoSlovo.eu
ПП ЦЕПИ МРАКА

Упорито като едни бозайници на прочут мост във Витлееем са от Продължаваме промяната. Обещали са явно някъде, че днес трябва да се приеме зеления сертификат.

Важни законопроекти отлежават на трупчета по комисиите, държавният бюджет дори не е внесен в Народното събрание при краен срок декември миналата година, пенсионерите получиха по-малко пари от обещаното, а те подскачат, че всички трябва равнопоставено да се подложим на дискриминация и нарушение на законите.

Бих препоръчала на част от коалицията да организират курсове по право и парламентарно поведение на колегите си от ПП, че едва се трае вече. Законът не е врата в полето, както смятат те. Моралът, за който споменават, ИЗИСКВА да се погрижат първо за хората - за доходите им, за непосилните сметки, за държавния бюджет, а не за заповедите на посолството.

Каквото и да се случи, отново един изгубен ден за българския народ и парламентаризъм. А парламентарният контрол днес тепърва предстои......

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.