ПРАКТИКУВАЩИЯТ ПАТРИОТИНГ МИНА НА МЕДИЦИНСКИ ФАШИЗЪМ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/praktikuvashtiyat-patrioting-mina-na-medicinski-fashizam/7662 SvobodnoSlovo.eu
ПРАКТИКУВАЩИЯТ ПАТРИОТИНГ МИНА НА МЕДИЦИНСКИ ФАШИЗЪМ

Никога не съм имала особено високо мнение към практикуващите патриотинг трапезни воеводи. Но падението с последното изказване на Каракачанов удари дъното. Бившият /а защо не и бъдещ/ партньор на Борисов, си заяви в прав текст, че трябва да има задължително ваксиниране за определени държавни служители. Безумието на предложението е очевадно.

С това Каракачанов иска да задължи държавни служители да участват в медицински експеримент с неясни за живота и здравето им последици. Защото негов близък бил умрял от ковид. То и мой познат почина две седмици, след като се ваксинира, при положение, че си беше съвсем здрав! Истерията на определена категория политици задължително да ни подлагат на медицински опити намира обяснение единствено във финикийските знаци.

С това си изказване на практика практикуващият патриотинг паркетен воевода се обезглави от кръста. Надали някой разумен българин би му повярвал повече. И жалкото е, че постига жалките си лични цели с името на България на уста, без да се свени да цапа името й, заради личната си изгода!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.