Qui prodest (кой печели?) от хаоса в държавата? Кой печели от шизофреничните действия на итн?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/qui-prodest-koy-pecheli-ot-haosa-v-darzhavata-koy-pecheli-ot-shizofrenichnite-deystviya-na-itn/8383 SvobodnoSlovo.eu
Qui prodest (кой печели?) от хаоса в държавата? Кой печели от шизофреничните действия на итн?

Qui prodest (кой печели?) от хаоса в държавата? Кой печели от шизофреничните действия на итн? Кой печели от дестабилизацията на страната? Много хора не спират да си задават този въпрос. Ето моите две стотинки по темата.

Играта се играе преди всичко на геополитическо равнище на кремълската корупция и влияния в България – внедрили се туморно в партиите на статуквото –герб-дпс-бсп. А запознатите с това как действа Кремъл знаят, че в основата на подхода му винаги стои дестабилизацията и дезинформацията – вкарването на елемента, че държавата не може да работи с парламентаризъм, че всички са маскари и че всички се карат с всички, че парламентарната република се е провалила, че системата не работи и трябва да се подмени изцяло.

Тези залагат на объркващата информационна какафония, която продуцират чрез купени си слуги в България – а те са ужасно много! Какафония --взаимоотричаща се и нелогична, в разрез със закона и правилата.

Залагат на много хора и партии едновременно--да продуцират този объркващ и за много безсмислен повърхностен шум, разчитащ на неинформираността и заблужденията на много хора. (Като обявяване на подкрепа на президента, но отричане и клеветене на неговото служебно правителство.

Като говорене за реформи, а правене на точно обратното. Како говорене за смяна на политическото поведение, а пък копиране на едно към едно на поведението на герб и техни патерици. Като казват, че искат съдебна реформа, но не говорят за гешев и използват неговата лексика и тази на задкулисието да громят истинските си опоненти -в случая ДБ).

Гледайте кой е най-големият трън в очите и на герб и на дпс и на итн, пък и на бсп – слушайки глупостите на изтъркания грамофон симов! Това е все Демократична България! Винаги Демократична България, която никога не е управлявала и която е а 4то място в парламента.

На всичките тези бивши и сегашни мутренски мастодонти във властта, най-големия враг е ДБ! Защо мислите е така? Ами защото ДБ са истинската заплаха за седянката им!

Проектът „слави“ започна още с референдума през 2016 с идиотските му точки – мажоритарни избори и субсидия 1 лв. Той години наред прокарваше реториката, че партиите са маскари и че трябва народът да управлява и се беше обрисувал като народен месия. Месия, ама се оказа, че не на народа, а на задкулисието!

С действията си, този клоун непрекъснато буташе полирания мозък на почитатели си към президентска република – към силна централизирана еднолична власт. Със сигурност този подход не го е измислил неговия мозък, който трудно работи, когато няма аутокю.

В България през годините е имало безброй хибридни проекти от типа на слави – заченати в телевизора и/или с директно наливане на руски пари. Кремълската агентура винаги търси резервен вариант, защото неизбежно сламените им поставени лица се износват и компрометират и те винаги търсят следващия „спасител“. Който да отслаби напрежението и народното недоволство, да отклони вниманието, с цел да забави максимално дълго статуквото непроменено.

Итн беше такъв проект, който в един момент получи свой собствен живот и вероятно изненада самите кукловоди със своята „успешност.“

Вероятно кукловодите са се надявали инт да бъде поредната патерица – лъже-опозиция—както всички предишни. Когато инт показа добри резултати на изборите, предполагам е настъпила паника как точно да се измъкнат от ролята си на директно отговорни за нацията. С това си и обяснявам нелогичните и направо самоунищожителни и смехотворни действия, които правят. В същото време не изключвам, че те действат на принципа – проба-грешка – „ако мине номера“ и после му мислят какво да правят.

Въобще не съм убедена, че има някакъв велик замисъл в шизофренията им – освен дестабилизация на държавата и оплюване на истинската опозиция, която се бори за реални промени. Какво правим? Ами – гледаме да освободим повече медии от пропаганда, гледаме да убедим и информираме повече хора, вършим си работата на политическото ограмотяване – защото всеки с два грама мозък би се съгласил, че партия от телевизора не е партия и че патриотични песни за олимпийки не са политика, а дивашки популизъм! Че не може хем да си работещ шоумен или не знам къв точно от дивана вкъщи, хем да претендираш, че имаш нещо общо с добруването на нацията! Баста!

Татяна Кристи

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.