Радвай се, народе! Велика радост и милост ни сполетяха

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/radvay-se-narode-velika-radost-i-milost-ni-spoletyaha/5703 SvobodnoSlovo.eu
Радвай се, народе! Велика радост и милост ни сполетяха

Радвай се, народе! Велика радост и милост ни сполетяха. РСМ, или след великите преговори на Просто Киро - Просто Северна Македония, обеща да няма претенции към български територии и да не ни напада. Може би трябва някакви всенародни тържества да има по случая....

Че то като се присетя колко танкове им подарихме навремето, и колко на нас ни останаха, като едното нищо ще ни отнесат, като ни нападнат - направо може чак до американските бази да стигнат! Облекчението на българскиЙОт народ няма граници! Да живее Просто Киро! Спасителят на българите от великиот мекедонски народ, начело с Александър Велики, и Великият Ковачевски! Трябва като си пристигне с космическата совалка от Скопие до София, да го посрещнем с песни и танци на народите!

Как така се оказа, че отиде да защитава българската история, език и идентичност и да потвърди декларацията на Народното събрание от 2019 година, а се оказа, че са обещали да не ни нападат, на мен лично не ми стана много ясно! Може би защото аз при подобна великомакедонска наглост щях да му зашия на техния два шамара зад врата и да се прибера в България, па ако ще и с кола, без да чакам да пуснат великата линия Скопие-София!

Оставам с нелепото убеждение, че Просто Киро не е разбрал българската позиция по спора, а се опитва да разбере македонската. Моля, пратете му някого на момчето да му обясни някои прости неща. Но простичко!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.