Рано или късно в България ще има вендета! Вече няма измъкване

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/rano-ili-kasno-v-balgariya-shte-ima-vendeta-veche-nyama-izmakvane/5880 SvobodnoSlovo.eu
Рано или късно в България ще има вендета! Вече няма измъкване

Усещането за несправедливост стигна неописуеми граници и няма обществена търпимост към него. Платените през разни фондации и прочее "обществени трибуни" в лицето на много хора, които казват на черното - бяло, са обречени. Нямат бъдеще, дано го разбират. Само ще им припомня, че Вапцаров беше разстрелян в стрелбището не защото е бил млад и се е увлякъл по грешната идеология, а защото разследването по случая откри веществени доказателства, че е получавал пари за пропагандна дейност. Пари, господа, каквито днес съвсем официално получават огромен брой лица. Знаем ги.

Не сме едно и сме разделени, както винаги сме били. Не защото харесваме или мразим някого, не защото обичаме комунизма и мразим демокрацията, не защото не разбираме нещо, а заради границата на националното предателство и държавната измяна. Тези чудовищни престъпления срещу род и родина убиват милиони, за обогатяване на единици! Запомнете добре последното изречение и никога не го забравяйте. До свършека.

И всеки да си направи добре сметката. Правилната.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.