РАСТЕ ВИ НАХАЛСТВОТО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/raste-vi-nahalstvoto/7300 SvobodnoSlovo.eu
РАСТЕ ВИ НАХАЛСТВОТО

Чета с изумление как "расте подкрепата за въвеждане на зелени сертификати". Сред кои е правено изследването - не е ясно. Сред колко хора - също. Явно подкрепата за тази сегрегация е само в болните мозъци на управляващите, които, от зор да се покажат пред Брюксел и Вашингтон, са теглили чертата на народа си.

Очеизвадните лъжи продължават. Ваксинираните не разпространявали заразата. Всъщност изобщо не е така. И пренасят зараза, и се заразяват, и боледуват от ковид и даже и и умират от него. Тогава за какво? И държавата, която иначе нямала пари, ще дава между 30 и 50 милиона лева за безплатни антигенни тестове. За да си бъркат хората в носовете!

Този зор да докопат милиардите от ЕС, вече излиза извън контрол. Всички живеем сред хората. И виждаме, че епидемия няма. Всеки, който започне да киха, го пишат ковидясал. Защото пари се взема за тая работа. Всеки сезонен грип минава в графата "ковидясал". Преди няколко месеца бях в една болница в Северна България. Имаше "ковид-отделение", където лекарите се мотаеха със скафандри. Наложи се да отида до тоалетната, която беше в другата част на болницата. И изненада - там в едната приемна имаше двама човека, току-що установени с положителен ковид тест. И около тях - лекарите с маски, смъкнати под устата, а едната лекарка усмихната ми каза, че ако не ме е страх, да си минавам спокойно. Да не говорим, че ако тези ваксини действаха, 100 % от лекарите щяха да са ваксинирани. Ама не са! Защо не се запитате защо, все пак те са специалисти, ние само си говорим!

Днес ще се реши дали да има ваксодискриминация. Да напомня - от правителството и министъра, назначени от Президента Радев, който си обърна позицията за мерките и ваксините на 180 градуса! Днес ще решават дали да ни отнемат гражданските права и да останем втора класа хора. Или дори трета.

Манипулирането е жестоко. Втълпяват ни, че сме престъпници и заради нас умират хора, защото отказваме да участваме в медицински експеримент. И по медиите крещят, че всички подкрепяли мерките и ваксините. Чак човек започва да не вярва на очите и ушите си. Впрочем днес прочетох и новината, че ранното пенсиониране било много вредно. С подтекста, че трябва да работим, докато умрем. Е, това обаче не изключва да си плащаме и осигуровките!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.