СЪБИРАМЕ КАПАЧКИ ЗА ЛИНЕЙКИ, А МЗ ДАВА ПАРИ ЗА ПОШЛИ РЕКЛАМИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sabirame-kapachki-za-lineyki-a-mz-dava-pari-za-poshli-reklami/7395 SvobodnoSlovo.eu
СЪБИРАМЕ КАПАЧКИ ЗА ЛИНЕЙКИ, А МЗ ДАВА ПАРИ ЗА ПОШЛИ РЕКЛАМИ

Няма налично описание на снимката.

МЗ се превърна в Министерство на злото. Отново ще повторя - в държава, в която няма пари за лечение на деца, а линейки се купуват със събиране на капачки от хората, Министерството да дава пари за смарт часовници и пошли и гнусни реклами на фармацевтичните компании, минава границите на отвратителното и престъпното!

Втълпяването чрез реклами, че тези, които не искат да се подложат на медицинските експерименти, яко ще умрат, е психически тормоз и изнудване, които са подсъдни, стига прокуратурата да си свърши работата. Освен яката реклама, която струва незнайно колко пари от държавния бюджет, Министерството явно се е превърнало в пазар на ваксините. Няма реклами за профилактични прегледи за рак, сърдечно-съдови заболявания /от които умират над 80 хиляди души годишно/, няма реклами как МЗ е купило модерни инвалидни колички, или е платило лечението на деца в чужбина. Не Ви ли е странно?

Идиотията в МЗ минава границите на нормалното и човешкото. Всяването на паника и промотирането на медицински фашизъм се превърнаха в основна дейност на МЗ. И никой не им търси отговорност. Нито на този, който ги назначи! Някой от Вас замисля ли се малкото му дете какви травми може да отнесе, когато види тези агресивни реклами?

На това зло трябва да се тури край. И аз, лично аз, искам повдигане на обвинения към Министър Кацаров. За всяване на смут и паника и за пилеене на обществени средства и поставяне в риск на живота и здравето на българските граждани. А Президента бих го попитала одобрява ли да се дават пари за тези отвратителни реклами, а да няма пари за живота на децата?!? Всъщност въпросът ми е риторичен, отговорът е ясен на всички!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.