Съмнявам се в статистиките. Съмнявам се в ефекта на ваксините

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/samnyavam-se-v-statistikite-samnyavam-se-v-efekta-na-vaksinite/7237 SvobodnoSlovo.eu
Съмнявам се в статистиките. Съмнявам се в ефекта на ваксините

Не отричам факта на ковид, мутациите му и тежестта на протичане на заболяването.

Не знам дали вирусът има естествен произход или не, дали умишлено или не е " изпуснат" от онази лаборатория в Китай.Никой не е поел отговорност до сега.

Съмнявам се в статистиките.

Съмнявам се в ефекта на ваксините.И не само защото не са преминали необходимия период за установяване на ефективност и безопасност за човешкото здраве.

При 80% ваксинирани във Великобритания днес се регистрират по 50 000 заразени на ден.Болниците са пълни с болни, КОИТО вече са ваксинирани.Същото е в Израел и не само.

И Европейския съюз мисли така.

В Регламент 693/ 14.06.2021г. пар.7 пише следното : ИЗГЛЕЖДА за ваксинираните лица съществува по- нисък риск да заразяват...според наличните и все още неприключили научни изследвания/ доказателства.

Тогава?

С какво собственият имунитет след прекаран ковид е по - лош от изкуствено предизвикания чрез ваксина?

Защо ваксинираните, вкл. дву и трикратно, отново се заразяват и боледуват тежко?

Ваксината ефикасна ли е при мутации на вируса?

Защо лекарствата против ковид не са разрешени за употреба , а ваксината на практика става задължителна чрез ограниченията, които се налагат за неваксинираните?

Вчера министър Кацаров разреши употребата на едно такова лекарство на основание Наредба от 2011г., издадена въз основа на европейски Регламент.

Как в обектите за които не се изисква зелен сертификат / магазини за хранителни стоки и аптеки/ се гарантира, че хората няма да се заразяват, при положение, че се посещават от всички и ежедневно?

В същото време ресторанти, магазини за дрехи и бижута колко пъти седмично посещаваме?

Баба еди коя си от село еди кое си няма шанс да се зарази в МОЛ, нали?...и със сигурност ще се зарази в селския магазин защото трябва да си купи хляб.

А Как точно става заразяването?

Защо няма ваксини против сезонните грипове?

Тестовете разпознават вируси или точно определен вирус?

Защо нямаше тестове за свинския грип например?

Моето ПРОТИВ се отнася до непремислените мерки, сляпото подчинение, зависимостите.

И за финал - през 2020г. са починали 140 000 души в България.От тях - 75 000 от сърдечно съдови заболявания и 8000 - от ковид.

?

Румяна Ченалова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.