Само наивник може да смята, че юнакът с гранатата вчера не е искал да бъде забелязан и хванат

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/samo-naivnik-mozhe-da-smyata-che-yunakat-s-granatata-vchera-ne-e-iskal-da-bade-zabelyazan-i-hvanat/6018 SvobodnoSlovo.eu
Само наивник може да смята, че юнакът с гранатата вчера не е искал да бъде забелязан и хванат

Предупредих за проекта Възраждане. Само наивник може да смята, че юнакът с гранатата вчера не е искал да бъде забелязан и хванат. Това е класика на руската хибридна война и медиите поемат темата.

Идеята е да уплашат обществото и държавата, че са готови за терор и могат да постигнат целите чрез него, ако не приемем диктата им.

Копейкин е част от голям проект, в който място и роля играят различни политици - включително президента Радев, който през Янев заговори анти НАТО и създава благоприятен фон.

Вижте кои подкрепиха изказването на НАТО против разполагане на ограничен военен контингент на нашата територия - Първанов Южен поток, Румен Петков -СВР, хард кор русофилите в БСП и разбира се Копейкин.

Волгин и други рупори само чакаха за да подемат темата за България извън НАТО. Този агент на чуждо влияние се ползва с изключителни привилегии в БНР и си прави какво си иска, защото такава била свободата на словото.

Крайно време е да използваме тактиката на Путин и да обозначаваме подобни политици, издания и журналисти като агенти на чуждо влияние. Нека си кани когото си иска, но докато стандартите на съвременната журналистика предполагат да се излагат и другите гледни точки, Волгин е чиста проба прогандист, който не информира, а налага, внушава, диктува единствено правилни тези. Гости и тези противоречащи на неговия светоглед няма.

Та дами и господа, това е новата цел на тази схема, финансирана през български групировки свързани с Русия, - излизане на България от НАТО. Изгониха Шеврон, сега ще гонят и НАТО.

Само не мога да разбера ДБ и демократите - защо мълчат и гледат как Радев овладя службите и на практика те не работят срещу руската заплаха, тоест продължава статуквото при Борисов. Това ли е промяната?

И запомнете как точно ще борят корупцията посочените по-горе хора, след като в огромната си част тя е свързана се недосегаеми за тях руски патрони.

Илиян Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.