СЪПРОТИВА ЩЕ ИМА, НИЕ НЯМА ДА БЪДЕМ КОЛОНИЯ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/saprotiva-shte-ima-nie-nyama-da-badem-koloniya/8972 SvobodnoSlovo.eu
СЪПРОТИВА ЩЕ ИМА, НИЕ НЯМА ДА БЪДЕМ КОЛОНИЯ!

Онемявам от изумление как хора, компрометирани на всяко едно ниво, се напъват постоянно да дават тон на политиката в България. А още повече се изумявам, когато гледам как медии отразяват хора, които в други държави ще е срамно дори да им се споменава името. Падението на журналиститутките е пълно!

Ленчето Кремтодорова по случай националния празник на сюзерена си, изригна в съвети и натяквания какво ние - българите, трябва да правим и да не правим. Според женицата, която по незнайно какви лични таланти я направиха посланик на България в САЩ по едно време и която повечето българи познават покрай "произшествието" на летището в Полша, ние трябва да се радваме, благодарим и изобщо да пърхаме от щастие, че Нейно Превъзходителство Мустафата е решила да ни се бърка в живота и в държавата. Така било редно, според Ленчето!

Посланиците трябвало да бъдат активни! Защо ли пък нямам никакъв спомен българският посланик в САЩ да е привиквал в българското посолство Бай Дърт Педро Фил или някой от американските секретари или сенатори, за да му докладват какво правителство смятат да правят и да го съгласуват с него. Дори нямам спомен /може пък и аз да съм пропуснала нещо и да съм неинформирана/, български дипломати в САЩ да са изисквали да посятет Федералния резерв и да обсъдят с американците как трябва да го защитават. Нито пък имам спомен да сме налагали санкции срещу американски граждани, защото търгуват с неправилните партньори, а не с нас и не слушат какво им се казва от Козяк!

Ние, Ленче, не сме щастливи! Не сме щастливи да сме колония на твоя сюзерен, защото ти не си българка! Не сме щастливи българските политици да търчат като ибрикчии на килимчетата по чужди посолства и чужди президентства! Не сме щастливи някой да ни нарежда какво да правим на българска земя! Още повече, когато това е държава, по-млада от раклите на баба ми!

Мацни си малко крем на муцуната и престани да я навираш в политиката! Защото на предатели не прощаваме!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.