СЛАДУР ПИШЕ ПРИЗОВКИ...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sladur-pishe-prizovki/8842 SvobodnoSlovo.eu
СЛАДУР ПИШЕ ПРИЗОВКИ...

Ама как болиииии! Онуй, явно неосъзнавайки какво му се случва, все още си мисли, че е недосегаем. Възмутен до дъното на иначе плитката си душа, че от МВР му били изпратили призовка. Не познавайки и след повече от десетилетие във властта на правомощията на отделните органи, Онуй директно обвини Бойко Рашков, сладур според Онуй, че му бил писал призовки, затова го нямало.

Ако знаеше, че министрите не призовават на разпит, щеше да стигне до правилния извод, ама то като нямаш акъл и нищо не си научил, няма и да научиш, само ще се пОтиш!

Но пък съм склонна да се съглася, че Рашков е сладур. Естествено, с цялото ми уважение. Изобщо не му дреме от Онуй и бандата Му. Ясно показва, че държавната машина трябва да работи, дори в колелата й да попаднат ненаказани мутри като Онуй, което се смята за богоизбрано.

Така, че....припкай на разпит и не се обяснявай! Теб вече и неуважените лелки /или тъпи п.и ГЕРБ/ не те смятат за сладур! И лична молба - сменяй си дрехите поне веднъж в месеца, че става гнусно!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.