Слави Трифонов за РСМ: Тяхното място не е в Европейския съюз.

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/slavi-trifonov-za-rsm-tyahnoto-myasto-ne-e-v-evropeyskiya-sayuz/111784 SvobodnoSlovo.eu
Слави Трифонов за РСМ: Тяхното място не е в Европейския съюз.

Докато в България се опитва да заработи едно срамно политическо мнозинство и едно срамно политическо правителство, в Северна Македония пребиха поредния българин. Щях да кажа “северномакедонец с българско самосъзнание”, но самото изричане на тези думи ме кара и мен да се чувствам срамно.

Интересното е, че партиите, които съставляват срамното политическо мнозинство в момента в България, гласуваха заедно за отпадането на ветото над Северна Македония за членство в Европейския съюз. Явно тогава се е зародило тяхното политическо единство. И те са виновни, за това, че в момента в Северна Македония палят, рушат и пребиват българи и това нещо няма да спре с декларации в парламента, политическо дърдорене и взаимни обвинения. Трябва веднага да се върне ветото спрямо Северна Македония за нейното приемане в Европейски съюз. Такава държава с такива хора нямат място в Европейския съюз и ценностите, които налага Европейския съюз на своите граждани. Ако това не се случи, всички злодеяния в Северна Македония ще продължат, никакви декларации няма да ги спрат.

Единственият начин е тези хора да бъдат изолирани.

Тяхното място не е в Европейския съюз.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.