Слушам какво говори един „крупен зърнопроизводител“ и не вярвам на очите си!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/slusham-kakvo-govori-edin-krupen-zarnoproizvoditel-i-ne-vyarvam-na-ochite-si/10005 SvobodnoSlovo.eu
Слушам какво говори един „крупен зърнопроизводител“ и не вярвам на очите си!

Слушам какво говори един „крупен зърнопроизводител“ и не вярвам на очите си!

Възможно ли е да дочакаме най-сетне това!?

Не сме ли свидетели на началото на края!

Както би казал Остап Бендер:

- Ледът се пука, господа съдебни заседатели! Ледът се пука!

Давал съм пример с купчинката пясък.

Когато се насипва пясък в купчинка, до едно време купчинката расте, но в един момент независимо дали ще се насипе цяла шепа или нищожна песъчинка, купчинката започва да се срива като лавина. И кога това ще настъпи зависи не от количеството на насипания в критичния момент пясък (шепа или песъчинка), а от вътрешните характеристики и специфики на купчинката.

Народът го е казал - капката, която прелива чашата, камъчето, което обръща колата...

С други думи, малки въздействия могат да водят до огромни последствия.

Аз не знам дали ББ си дава сметка, че в един момент е нужна най-мъничка песъчинка, за да тръгне лавината на разкритията надолу.

Или че едно най-мъничко камъче може да обърне колата на съдбата му - съдба, която доскоро бе сякаш задълго обречена на безметежно и безалтернативно живеене най-високо на политическия ни Олимп.

10 години правя безпощадни анализи на управлението на ББ. Но пръв ще надигна глас срещу ослепялата и озлобена мъст срещу него. Защото искам България да бъде демократична държава. В демократичната държава се води политическа борба с демократични средства и правосъдието се раздава от съдебната система. А не от онези, които са пострадали от режима на ББ, на които е съсипан бизнеса им, унищожена е кариерата им, отнети са им спечелените конкурси и проекти за финансиране от държавните поръчки и еврофондовете, били са изнудвани със сила и рекетирани чрез власт...

И ще надигна своя глас, защото знам, че нашето общество може много бързо да премине от перманентното си новозаветно живуркане Ако ти ударят едната буза, обърни и другата!, към агресивната и необуздана старозаветна отмъстителност Око за око, зъб за зъб!

Николай Слатински

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.