СПИСЪКЪТ НА УРСУЛА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/spisakat-na-ursula/52434 SvobodnoSlovo.eu
СПИСЪКЪТ НА УРСУЛА

 

На Конференцията в Мюнхен Урсула фон дер Лайен казала, че САЩ не може да са взривили Северен поток - 2, защото не било известно някога да са нарушавали международното право.

Да й опресним паметта:

Бомбардировките над Белград и мостовете на Сава и Дрина. (Заряди с обеднен уран.);

Сриването на Ирак и показната екзекуция на Саддам Хюсейн. (Затворът Абу Гариб.);

Затриването на Либия и смъртоносните издевателства над Муамар Кадафи. (Изнасилен с щик.);

Заграбването на петролните полета на Сирия;

Убийството на Сюлеймани;

Разправата с Осама бин Ладен.

Окупацията на Афганистан;

Конфискацията на задграничните авоари на Русия и нейни граждани...

Списъкът е отворен.

Калин Тодоров 

21 Коментара

Кольо

преди 1 година

Очевидно Урсула си пада по черния хумор.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Това е само част от грозната истина за жестокия колониален режим, налаган не само на нас, но и на цяла Европа. Нещата са ОЧЕВАДНИ, а натискът е злокобен. За да унищожат религиозните центрове, което и през турското робство не е правено нашите проатлантически ( проморски) лакеи решиха, че църквите и монастирите трябвало да си плащат тока като производствени педприятия. Вторият монастир в България -Бачковският монастир задлъжнял с цели 20000лева и е принуден да затвори вратите си. Затваряйте я България гнусни мизерни подлоги, затваряйте монастирите, въглищните и ядрените централи, оставете ни без ток и бензин, само едната любов към хегемона ни стига. Виж в Скандално.

Коментирай

Дончо Денев

преди 1 година

Какво друго може да се очаква от д-р УРСУЗа фанфарон дер ЛайНен - ПУТКОлечителка???

Коментирай

copy - paste

преди 1 година

Тия западни лидери напоследък зачестиха със събирачките. Вече всяка седмица, кажи-речи. И като почнат да ръсят едни бисери, ум да ти зайде! Урсула, Камила, Жозеп, Еманюель, Улаф, ще кажеш че е сбирка на улигафрени. Поне на фаца да го докарваха, ами те на хора не мязат.

Коментирай

Боян

преди 1 година

Може да припомним войната във Виетнам и употребата на агент Ориндж, химическа субстанция, която обрече на страдания милиони виетнамци. "Цели три поколения по-късно продължават да се раждат деца с тежки малформации. Между 2 и 4 милиона души живеят с късните последици от Агент Ориндж – отровата, използвана масово от американците във войната във Виетнам."И това може да бъде прочетено от Урсула в Дойче Веле! А употребата на ядрено оръжие срещу мирно население - Хирошима и Нагасаки??!!! .............................

Коментирай

До Червената шапчица

преди 1 година

Може би трябва да питаш с устата може ли да прави нещо друго ? Изключвам тъпотиите , които говори!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

https://www.youtube.com/post/UgkxgCh7R_i3JgTp7-l9ojW7J4VO5gQz1dFy ----------- Ignaz Bearth Schweiz 1 hour ago 🇩🇪 18.02.23 München - Frieden mit 🇷🇺 Russland!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

За чисти, здрави и бели зъби, си затваряйте устата навреме!------ Езоп е легендарен древногръцки баснописец.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Господин, Дончо Денев, не се казва – ПУТКОлечителка. Казва се ремонт и реконструкция на вагината. Ако искате да сте по-дискретни, кажете – реглаж на предницата.

Коментирай

калиманди рокоро

преди 1 година

усрала фона с лайната си - други думи нямам

Коментирай

Иванов

преди 1 година

България е КОЛОНИЯ на САЩ екс-военният американец Скот Ритър @scottrittershow пред @MartinKarbowski https://www.youtube.com/watch?v=6ytTy4bXjZM

Коментирай

. . .

преди 1 година

М. Бърбанова - Вас ви атакува вербално или собственика на сайта, или администратора на сайта . . . Тук е сложно . . . Не съм наясно с вашите взаимоотношения . . . Обаче този селски травестит се опита да ме атакува и мен . . . Имам една препоръка . . . Бягайте и се оплачете в МВР . . . Ако тия идиоти са ви вдигнали мерника . . .

Коментирай

Иван Пеев

преди 1 година

Урсуза фон да Лайна продължава да облъчва света с тъпи мисли. Да се чуди човек, толкова ли е корумрпирана, толкова ли е умствено изостанала, или просто да я наречем - жена. А може всичко да произтича от образованието и професията й. Да гледаш ежедневно вагини вероятно кара човек да мисли като вагина.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.