Според повелителя на пачките и кюлчетата в чекмеджета за всичко е отговорен Христо Иванов и Да, България

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/spored-povelitelya-na-pachkite-i-kyulchetata-v-chekmedzheta-za-vsichko-e-otgovoren-hristo-ivanov-i-da-balgariya/8662 SvobodnoSlovo.eu
Според повелителя на пачките и кюлчетата в чекмеджета за всичко е отговорен Христо Иванов и Да, България

Някак неудобно е, но се оказва, че основният политически противник на Бойко Борисов е… Христо Иванов.

Не Слави, не Доган (на теория), не Корнелия, ами… Христо. Втори ден Борисов се обръща в нелепите си живи включвания само към Христо Иванов.

Според повелителя на пачките и кюлчетата в чекмеджета за всичко е отговорен Христо Иванов и Да, България. Е, всички знаем, че Бойко полиглот може и да не е, но пък топ актьор е. Върти, суче, за 2 дни спомена около 20 пъти Христо Иванов.

Днес и аз имах скромната чест да вляза в устата на бившето премиерско величие: "И Мирчев - това ли е новото? - Баща му бивш функционер в БКП."...

Е, това от устата на бивш функционер на БКП, държащ в ръководството си дузина все такива бивши функционери на БКП като Фандъкова звучи странно.

Аз за разлика от Борисов не съм бил член на БКП, нито охрана на Тодор Живков. И така - като прокараме лустрацията, такива като ББ няма да имат шанс да влияят върху съдбините на България.

Знаем защо Борисов атакува Христо и Демократична България. Старият хитрец е наясно, че това не е Реформаторски блок и този път договорки няма да има, а ще се спазва законът и всеки ще се наложи да си поеме отговорността за това, което е вършил. Той също!

Ивайло Мирчев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.