Странни създания са бесепарите. Като изчезне от хоризонта Бойко, те веднага забъркват някакъв скандал и бързат да го извадят на показ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/stranni-sazdaniya-sa-beseparite-kato-izchezne-ot-horizonta-boyko-te-vednaga-zabarkvat-nyakakav-skandal-i-barzat-da-go-izvadyat-na-pokaz/6605 SvobodnoSlovo.eu
Странни създания са бесепарите. Като изчезне от хоризонта Бойко, те веднага забъркват някакъв скандал и бързат да го извадят на показ

Странни създания са бесепарите. Като изчезне от хоризонта Бойко, те веднага забъркват някакъв скандал и бързат да го извадят на показ и го превръщат в тема на деня, седмицата и месеца. Разправиите им веднага попадат в публичното пространсво и се почва - Корнелия и Крум, Божанков и хорото в президентството, Кирил Добрев и обществените поръчки за близък на Корнелия и пр. Чат - пат се притопля вкисналата яхня "Техноимпекс", а никой не пита Кирил Добрев колко ВЕЦ-а има и кой му е съдружник в то доходоносен бизнес, както и в какви отношения е той с фамилията на Гоце.

Не се научиха на дискретност и поверителност бесепарите, а можеха да вземат пример от ГЕРБопитеците - никой не знае има ли скандали, сбивания и разправии в шайката, за какво спорят и се карат на 17-ия етаж на ПРОНО. Само понякога от медиите научаваме за някой и друг кмет или депутат на ГЕРБ, вдигнал къща за милиони и забъркал някой и друг скандал с обществени поръчки. ГЕРБ, като продукт на БКП, добре са усвоили изкуството на нелегалния партиен живот и тарикатски прикриват какво става шайката.

Странно е, че бесепарите са забравили заветите на партията-майка, а това им струва някакво перманентно състояние да стават за кашмер и посмешище, вместо да се борят с корупцията и беззаконието, оставени в наследство от Бойко и ордата му.

На БСП ѝ трябва тишина, дори когато открито говорят за вътрешната опозиция в партията си. Иначе ще се изключваме, ще правим "Прогресивна линия", ще мамим Жан да се върне и т. н. Прочее, за Жан не знам, но Бойко истински ме плаши, щото няма кой да го спре, ако реши да се метне на джипката и отново да тръгне по инспекции.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.