СЯНКАТА НА ДЕДО ЦАР

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/syankata-na-dedo-car/8795 SvobodnoSlovo.eu
СЯНКАТА НА ДЕДО ЦАР

Интересно ще бъде да се попитат журналистите от къде на къде постоянно питат Овчо /Милен Велчев/ за проектокабинета на Слави. Явно знаят нещо, което ние не знаем. Остана и самият Дедо Цар да се изкаже и нещата ще се изяснят съвсем.

На практика Онуй е проект на Дедо Цар. Който царствено ни пробута гавазина си да ни управлява 13 години и да ни съсипва. Същият Дедо Цар е в сърцевината на гравитиращите около него соросоидни гадинки като Монката, Марчето К. , Куневица и прочие, недолюбвани от простосмъртните българи.

Явно царственото величие отново се опитва да дърпа конците и предлага свои хора за властта, а СлавитУ, понеже освен Магаданс и бенда други експерти няма, му се връзва на акъла. Сега очакваме Куневица да бъде предложена. Като не успя за президент да ни я пробута, поне за премиер може. Тя става за всичко и е съгласна за всичко. Мадам "Йес" е много удобна и за ЕС, след като ни закопа под дъното с подписания от нея договор за присъединяване към ЕС. Впрочем така ще получи подкрепата и на протестърските /ХАХАХА/ партии, на които тя е мандатоносител.

Като се замисля, май най-противните политически муцуни на прехода са свързани по един или друг начин с Дедо Цар. И явно той ще последва съдбата на дЕдо си, който причини национална катастрофа в България. Е, то крушата не пада по-далеч от дървото. Освен ако не я засилиш с шутове където й е мястото!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.