Tърговците на кръв винаги плащат със собствена кръв!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/targovcite-na-krav-vinagi-plashtat-sas-sobstvena-krav/9429 SvobodnoSlovo.eu
Tърговците на кръв винаги плащат със собствена кръв!

Соломон Паси: "Никога от създването на българската държава не е валял такъв златен дъжд от пари, както след присъединяването й към ЕС и НАТО" Върху кого точно е валял?!

,

Другарю Паси, както би се обърнал всеки член на Политбюро на БКП и самия Тодор Живков към вашия баща от катедрата по "Марксизъм-ленинизъм" на Софийския държавен университет. Българите, другарю Паси, са създалите първата държава на европейския континент и не само на него, а доколкото е очевиден фактът, евреите все още създават, изграждат и се опитват да утвърдят своята с българска помощ. Библейските разкази за "това или онова свързано с еврейския народ" много отдавна са прочетени от нас в исторически секуларна ни държава, много преди европейския прочит на Просвещението.

Явно, уважаеми, като много други и вие подценявате интелекта на българите, който се наложи да премине от очевиден в невидим. По много причини, които няма да ви разяснявам.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Дали нас ни вали някакъв златен дъжд от хартийки, наречени долари, евро и прочее или такива като теб предпочитат да се къпят в истински златен български дъжд - това тепърва предстои да бъде установено! След това..., знаеш - бог високо, цар далеко! Пък какво ще каже историята, на никой не му пука, защото българите оглушаваме от крясъците на милионите наши близки, погребани без време в отворения все още гроб на вашата форма на демокрация - клептокрацията! Милиони невинни души, които избихте без да ви мигне окото при това със самочувствието на хора с разюздано въображение. Нали?!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Всичко тече и всичко се променя, но най-хубавото е, че всичко предстои, другари полит-клептократи! Никой в тази златна наша България не е и няма да бъде пощаден. Пред очите ми са се случвали толково много неща, че няма как да не вярвам в справедливостта, отвъд простата логика. И зная, че търговците на кръв винаги плащат със собствена кръв!

Няма какво и не искам да казвам повече. Времето ще покаже.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.