Това, че има ваксинирани депутати от партия "Възраждане" не е грях - личен техен избор

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tova-che-ima-vaksinirani-deputati-ot-partiya-vazrazhdane-ne-e-gryah-lichen-tehen-izbor/5886 SvobodnoSlovo.eu
Това, че има ваксинирани депутати от партия "Възраждане" не е грях - личен техен избор

Това, че има ваксинирани депутати от партия "Възраждане" не е грях - личен техен избор.

Мен ме притеснява публичното им поведение и говорене, което е обидно за здравия разум. Беше коректно първи да декларират, че са ваксинирани, но ще защитават политическите права на неваксинираните. Така щеше да бъде честно и никой нямаше да ги укорява.

След проведеното журналистическо разследване, независимо дали е поръчково или не, фактите са си факти, а публичното поведение е тотална лична и организационна катастрофа. Срам.

Мисля, че ръководството на Възраждане трябва да помисли добре по тези въпроси, защото ако продължават сами да доказват всички съмнения на гражданите, мачът ще бъде кратък. Имаше много предишни издънки, които повлияха на крайния резултат. Това трябва да бъде прекратено завинаги, а лицата, които не се държат политически коректно - да бъдет отстранени навреме. Всако забавяне ще бъде фатално за бъдещето.

Впрочем, "всеки сам си преценя"! Според възможностите си за преценка.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.