ТОЗИ, който не бива чут вика още по-силно и накрая взима тоягата

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tozi-koyto-ne-biva-chut-vika-oshte-po-silno-i-nakraya-vzima-toyagata/8480 SvobodnoSlovo.eu
ТОЗИ, който не бива чут вика още по-силно и накрая взима тоягата

ТОЗИ, който не бива чут вика още по-силно и накрая взима тоягата.

Преди два дни БОЕЦ зададохме 7 въпроса на Слави Трифонов, отговор не получихме. Страшни въпроси няма, има страхове, комплекси и самозабравяне, които превръщат нашите "политици" в бойкоборисовци.

Който не умее, не е способен, или го е страх да говори с гражданите, как ще управлява в интерес на гражданите?

А?

Да си стоиш в кабинета, офиса, или хола и да се правиш на велик сигурно е безопасно, но нов Сарай и нов Доган не ни трябват.

България сега има нужда от способни, но преди всичко смели и сърцати хора, които да се изправят срещу мафията и да се преборим с това зло. Хора, които могат да защитят интересите на гражданите, да говорят с тях и реализират техните цели. Това е промяната, другото - "власт на всяка цена", щото сме най-великите и единствените сме го виждали и знаем до какво води.

Слави, не е страшно да отговориш на гражданите и бойците. Дори Гешев и Буда са го правили, макар и насила.

Продължаваме.

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.